用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 107|主題: 79928

[手袋] 想買個得意得黎又實用既袋,有咩好介紹?

複式洋房

國民生產總值:161

如題,各位 sis 幫下手喇

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

子爵府

國民生產總值:12762

Budget?

民房

國民生產總值:12

預幾錢Budget呀?

複式洋房

國民生產總值:362

Fendi By the way
Celine Luggage nano

複式洋房

國民生產總值:362

lisiuwai 發表於 16-10-19 22:19
Fendi By the way
Celine Luggage nano

Both are pretty and practical

wcpcelia    發表於 16-10-20 16:46

男爵府

國民生產總值:8932

烏龍B 發表於 16-10-19 16:53

givenchy pandora
洋房, 複式洋房, 別墅, 大宅, 男爵府, 子爵府, 伯爵府, 侯爵府, 公爵府, 珍珠宮, 水晶宮, 翡翠宮, 珊瑚宮, 瑪瑙宮, 琥珀宮, 象牙宮, 寶石宮, 榮譽會員, VIP, 官方特派專員, 王國會長, 家長會會長, 管理員, 超級版主, 版主, 彩鑽殿, 天珠殿, 雲母殿

複式洋房

kitkatchow 發表於 16-10-19 17:45
預幾錢Budget呀?

千零兩千蚊到喇~

伯爵府

國民生產總值:15311

好媽媽勳章

烏龍B 發表於 16-10-20 11:23
千零兩千蚊到喇~

呢個價錢,會唔會考慮COACH?

洋房

國民生產總值:36

千零兩千蚊到喇~

Coach宜家同Mickey Mouse做緊crossover,d袋都幾 cute,呢款我覺得真心得意同靚,你o唔ok呀?

複式洋房

柏蒔 發表於 16-10-20 12:42
Coach宜家同Mickey Mouse做緊crossover,d袋都幾 cute,呢款我覺得真心得意同靚,你o唔ok呀?
...

我想搵D裝到野,唔好太花得黎又有D野睇,呢個睇落好似太sharp, 又唔係太擺到野…

大宅

國民生產總值:4459

千零兩千蚊到喇~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:204

我上個禮拜買左呢個袋,上面繡住Lucky, 仲有個smiley係個感嘆號到,幾 cute~~價錢都岩你budget, 你睇下鍾唔鍾意啦

wcpcelia    發表於 16-10-20 16:47

複式洋房

butterbread 發表於 16-10-20 15:54
我上個禮拜買左呢個袋,上面繡住Lucky, 仲有個smiley係個感嘆號到,幾 cute~~價錢都岩你budget, 你睇下鍾唔 ...

抄Longchamp款? 個袋形咁似既

複式洋房

catcatlun 發表於 16-10-20 13:49

幾靚呀!不過太grand太女人,唔係太岩我...唔該哂sis

複式洋房

烏龍B 發表於 16-10-20 15:59
抄Longchamp款? 個袋形咁似既

Longchamp新款黎 sales話係限量版,全亞洲得香港同澳門先有賣~~~

複式洋房

butterbread 發表於 16-10-20 16:06
Longchamp新款黎 sales話係限量版,全亞洲得香港同澳門先有賣~~~

咁有冇其他色? 仲會唔會有其他字呀? 好似lovely個D

複式洋房

烏龍B 發表於 16-10-20 16:40
哦 咁有冇其他色? 仲會唔會有其他字呀? 好似lovely個D

我都有問,不過淨係得呢款字同色 有長短柄兩個size

珍珠宮

國民生產總值:39308

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

烏龍B 發表於 16-10-19 16:53

得意?moschino or anya hinmarch , 唔貴

子爵府

國民生產總值:10178

有時用Limited edition 會被誤會
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎