用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 399|主題: 2101641

[母嬰用品] 徵求初生揹帶一條(新凈)如有請pm

複式洋房

國民生產總值:118

徵求初生可橫抱揹帶一條(新凈)如有請pm相和價錢。謝謝

王國熱話
結婚睇清邊個係朋友
懷孕中,唔知邊間食煙吹d二手煙過來,好...
住屋問題
可以比d意見我嗎?我多心定真的?

複式洋房

國民生產總值:280

Wallsa626 發表於 16-10-19 17:58

9成新
只用了一個月
4款方式
特別適合初生
揹帶連網袋,方便攜帶,收藏
$500

荃灣沿線交收

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:713

Wallsa626 發表於 16-10-19 17:58

購自日本
只用數次(去健康院及覆診用)
牛仔布料
$280
有意請pm

複式洋房

國民生產總值:421

90%新, 有盒, 只用過幾次
原價$552, 現售$350

小獅王辛巴 7合1揹帶
可平躺, 適合初生 - 18個月用

可於屯門市中心丶荃灣地鐵沿線交收
時間再洽

大宅

國民生產總值:1113

好媽媽勳章

回覆樓主:

全新未使用因BB未出生,但已拆盒及清洗HKD220。朋友又送一條因此出售,有意pm

我愛我家!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎