用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 176|主題: 113386

請問有冇SK II神仙水用家分享

別墅

國民生產總值:605

BKXmas勳章

我本身容易敏感,屋企有枝SK II神仙水sample,唔知用唔用好。求真實用家分享。

王國熱話
香港兩日一夜郵輪
萬聖節同小朋友去邊度玩?
機場dreams come true
有無bb行山團?

複式洋房

國民生產總值:396

BKXmas勳章

我買了一大支SK2,其實后悔,作用不大,很曬$!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:9425

BKXmas勳章

回覆樓主:

我都敏感,用過冇問題
但同意jm講 冇乜用

男爵府

國民生產總值:6650

2017勳章 BKXmas勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 環保接龍勳章

回覆樓主:

我未用過,但朋友話好好用。

男爵府

國民生產總值:6182

BKXmas勳章

我係由二十歲用到宜家三十八,中間也試過轉牌子,但自己最鐘意都係sk2,但佢d野唔係個個皮膚受得,但我自已就work !

別墅

BKXmas勳章

似乎好壞參半

伯爵府

國民生產總值:19468

BKXmas勳章

無效~

珍珠宮

國民生產總值:33450

BKXmas勳章

我係偏乾皮, 無咩效用, 我個人認為對油皮應該幾好

好好過每一天......

大宅

國民生產總值:3103

BKXmas勳章

用開停用,塊面变蒡黃

男爵府

國民生產總值:8010

BKXmas勳章

mokstick 發表於 16-10-19 21:15
我係由二十歲用到宜家三十八,中間也試過轉牌子,但自己最鐘意都係sk2,但佢d野唔係個個皮膚受得,但我自已 ...

請問你有冇用過佢金色神仙水?
ok嗎?

男爵府

國民生產總值:6182

BKXmas勳章

leeleebaba 發表於 16-10-20 23:04
請問你有冇用過佢金色神仙水?
ok嗎?

金色未用過

大宅

國民生產總值:3599

BKXmas勳章

Wing68 發表於 16-10-19 18:59
我本身容易敏感,屋企有枝SK II神仙水sample,唔知用唔用好。求真實用家分享。
...

我用左三年……
用左兩年果時唔覺有咩特別……想停……
點知c6見我就快用完買左支超大泵庄330ml...
冇計繼續用落去,而家用左一半,我唔覺佢特別好,又唔會話佢差嘅……
其實我都唔知點用,一直當爽膚水咁拍面用,唔再用其他爽膚水……
用埋呢半枝我應該會停

複式洋房

國民生產總值:280

BKXmas勳章

用過2支覺得無用,每次搽上面過後就感覺乾曬,搽多多都系甘,膚色亦唔見改善。只可以話銷量勁只系明星效應

伯爵府

國民生產總值:17112

畀面勳章 BKXmas勳章

我本身用咩護膚品都得(但用黎用去都好似冇分別),之後試sk2,用完之後敏感得好緊要(只係用左一個月...)。轉左好多隻保濕護膚品都好吾反,好尾用avene先得

別墅

BKXmas勳章

iris_yip1030 發表於 16-10-20 23:42
我本身用咩護膚品都得(但用黎用去都好似冇分別),之後試sk2,用完之後敏感得好緊要(只係用左一個月...) ...

吓!咁得人驚!好彩最後皮膚變返好

子爵府

國民生產總值:11935

BKXmas勳章

回覆:請問有冇SK II神仙水用家分享

我用左幾年,又OK, 反而用其他牌子爽膚水無乜料到。

男爵府

國民生產總值:5305

BKXmas勳章

jesswu 發表於 16-10-20 23:10
我用左三年……
用左兩年果時唔覺有咩特別……想停……
點知c6見我就快用完買左支超大泵庄330ml...

神仙水系after toner,並不是代替toner。如果想代替toner,SKII環彩mask lotion 十分ok。

別墅

BKXmas勳章

karykoo 發表於 16-10-21 20:27
神仙水系after toner,並不是代替toner。如果想代替toner,SKII環彩mask lotion 十分ok。
...

咁係toner之後用?

大宅

國民生產總值:3842

BKXmas勳章

mokstick 發表於 16-10-19 21:15
我係由二十歲用到宜家三十八,中間也試過轉牌子,但自己最鐘意都係sk2,但佢d野唔係個個皮膚受得,但我自已 ...

極同意,我由2x用到依家4張,神仙水回購過n枝,但我通常用一個月會停,隔個用又用返,效果會出啲,但如果皮膚容易敏感就唔建議用,佢啲野幾 strong吓,唔係個個受得,我自己用就ok

男爵府

國民生產總值:6712

BKXmas勳章

引用:Quote:mokstick 發表於 16-10-19 21:15 我

原帖由 sweet__heart 於 16-10-23 發表
極同意,我由2x用到依家4張,神仙水回購過n枝,但我通常用一個月會停,隔個用又用返,效果會出啲,但如果 ...
請問神仙水係toner或肌底液?

皮膚會唔會越用越薄?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎