用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

寵物趣談 今日: 12|主題: 13077

Primal生肉脫水糧(如不能post請取消)

複式洋房

國民生產總值:407

我個寶貝而家食緊Primal生肉脫水糧,雖然便便同淚腺好左,但真係好貴,大家可唔可以分享下買幾錢包?因為一個月食4包,都其實幾肉赤

王國熱話
桌上遊戲
有無人鐘意砌NANO BLOCK?
請問知唔知HK邊到有呢款廚房玩具賣呀?
玩具反*城有無HAPE 這款玩具賣?幾$?

子爵府

國民生產總值:13833

yanyan0217 發表於 16-10-19 19:17
我個寶貝而家食緊Primal生肉脫水糧,雖然便便同淚腺好左,但真係好貴,大家可唔可以分享下買幾錢包?因為一 ...

我買K9脫水糧, 平好多, 不過無咁多款口味.

複式洋房

國民生產總值:219

回覆:yanyan0217 的帖子

我隻貓只肯乾食,一加水就唔食,所以只係當零食餵,買開5.5oz $142 ,大包14oz好似$310

複式洋房

遙遙爸爸 發表於 16-10-19 20:52
我買K9脫水糧, 平好多, 不過無咁多款口味.
K9咩樣嫁?同埋幾錢呀?

複式洋房

mawwl 發表於 16-10-19 21:10
我隻貓只肯乾食,一加水就唔食,所以只係當零食餵,買開5.5oz $142 ,大包14oz好似$310

...
呢個零食都好貴我除過佢平衡8蚊一粒我都係310蚊,某隻味就貴d,所以一個月食糧都好甘

子爵府

國民生產總值:13833

yanyan0217 發表於 16-10-19 21:16
K9咩樣嫁?同埋幾錢呀?

http://www.k9natural.co.nz/

複式洋房

遙遙爸爸 發表於 16-10-19 21:48
http://www.k9natural.co.nz/
唔該你呀!!

別墅

國民生產總值:570

回覆樓主:

小朋友係咩品種呀

別墅

國民生產總值:570

回覆樓主:

有啲品種 淚腺 係會強勁啲喎

別墅

國民生產總值:982

香港那兒可買?

複式洋房

纖纖玉手 發表於 16-10-21 13:15
小朋友係咩品種呀
佢係波波松鼠

複式洋房

vmak12000 發表於 16-10-21 13:36
香港那兒可買?
你想知primal?你可以係fb打primal,就會搵到全香港有賣呢隻糧嘅地方,不過我知道好似有d網上訂取個度就唔會寫

複式洋房

mawwl 發表於 16-10-19 21:10

...
賣俾我嘅姐姐話唔加水食,會難消化d,不過唔知係咪

公爵府

國民生產總值:25432

我自己買凍肉店的生肉骨比佢食。平好多

複式洋房

國民生產總值:219

引用:Quote:mawwl 發表於 16-10-19 21:10 我隻貓

原帖由 yanyan0217 於 16-10-21 發表
賣俾我嘅姐姐話唔加水食,會難消化d,不過唔知係咪
唔加水香d,但隻糧原意係比較方便既生肉糧,所以指引係要加水還原再食。
而且我家貓貓飲唔夠水,如果唔加水餵,不如餵返主食罐。不過佢好偏食,只肯食wellness core 某隻味,同埋亨氏bb雞肉泥,試親其他罐頭都係食一啖倒垃圾桶!

大宅

國民生產總值:2368

回覆樓主:

我買$1280/4 包(14oz)
儲雷射貼紙12 包送1 包
係好貴但係食到隻貓好健康
就算異短都冇咁多淚水

複式洋房

mawwl 發表於 16-10-21 22:25
唔加水香d,但隻糧原意係比較方便既生肉糧,所以指引係要加水還原再食。
而且我家貓貓飲唔夠水,如果唔加水 ...
我地呢d父母,真係為左佢地健康,諗出腦汁😂😂

複式洋房

_Barbara_ 發表於 16-10-21 22:30
我買$1280/4 包(14oz)
儲雷射貼紙12 包送1 包
係好貴但係食到隻貓好健康
我而家買緊係大部分310.5一包,好似除左鹿味,我個仔食左14日淚水好似真係好d,但真係好貴,所以睇下大家知唔知邊度平d囉,講真都真係赤赤地

大宅

國民生產總值:2368

yanyan0217 發表於 16-10-22 03:03
我而家買緊係大部分310.5一包,好似除左鹿味,我個仔食左14日淚水好似真係好d,但真係好貴,所以睇下大家知 ...

$310 一包請問你嗰d有冇雷射貼紙架?
另外,如果amazon美國代購返黎計埋運費代購費會否平點?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:52847

回覆樓主:

食得健康,睇 vet 既機會少好多
抵番!!!
我之前2狗5貓全生肉,而家最老嗰隻12歲非常健康,咁多年無乜病痛
要堅持呀!!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎