用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 24|主題: 49029

聯合開刀手勢如何?

別墅

國民生產總值:981

想生BB熱投

第一胎私家開刀,今胎聯合肯幫我預約開刀,唔知手勢ok 唔ok 呢?

大宅

國民生產總值:1286

請問你幾多週聯合先肯確定同你開刀呢?

複式洋房

國民生產總值:132

nicoleleelee 發表於 16-10-19 19:56
第一胎私家開刀,今胎聯合肯幫我預約開刀,唔知手勢ok 唔ok 呢?

點解肯同你開刀嘅?

別墅

國民生產總值:981

想生BB熱投

mj007 發表於 16-10-19 22:50
請問你幾多週聯合先肯確定同你開刀呢?

我十幾週第一次去度頸皮+見醫生佢話因為我第一胎係開刀,所以你可以揀自己生or 預約開刀

大宅

國民生產總值:1856

nicoleleelee 發表於 16-10-19 19:56

我都係第1胎私家開,第2胎聯合話可以開刀,不過我會去私家開刀,原因係我朋友第1胎聯合緊急開刀,第2胎聯合預約開刀,條刀疤係第1胎既一倍,佢話第1胎唔痛,第2胎痛左成個月,連去健康院拆線姑娘都問佢點解佢條疤咁長,佢話幫佢開刀生第2胎既醫生後生過佢,我怕痛同埋我仲要照顧大仔,我唔敢搏。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎