用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4382|主題: 869690

擦膠有問題!小朋友點算?  

大宅

國民生產總值:2324

各位有冇睇今晚嘅東張西望
主持人話擦膠有塑化劑但有一款安全。啲家長知道後掃貨買幾盒
文具店老闆話一日賣出幾十盒比平日多2,3倍
家長真偉大,為咗仔女健康咩都願意俾最好嘅俾自己仔女

睇完今集報導,各位會唔會即刻去文具店掃貨

子爵府

國民生產總值:12386

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

請問邊款無塑化劑?請問有無圖睇下呢?

侯爵府

國民生產總值:22693

動物勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

邊隻先安全? 我無睇東張西望

珍珠宮

國民生產總值:31126

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:擦膠有問題!小朋友點算

擦膠又唔係攞黎食

大宅

國民生產總值:2193

我無記錯s字頭

侯爵府

國民生產總值:20350

樂桃猴年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

如果小朋友好細,會羅黎咬,我就會去買。
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

伯爵府

國民生產總值:18323

畀面勳章

LL1999 發表於 16-10-19 20:06
邊隻先安全? 我無睇東張西望

唔食擦膠應該無事卦。
Nice to meet you!

侯爵府

國民生產總值:23211

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

邊用到咁多,攞來派?

珍珠宮

國民生產總值:48415

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有啲牌子 我地細個都用到大架啦!
唔放落口 冇問題!

大宅

mrshearn 發表於 16-10-19 20:06

我冇影低,妳可上tvb網重溫
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

大宅

國民生產總值:4766

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

淨係用,唔會拎黎食,我覺得ok ,用哂屋企存貨先轉都未遲

funfun759    發表於 16-10-20 15:12
davywm    發表於 16-10-20 10:50

大宅

靚靚巧兒 發表於 16-10-19 20:12
淨係用,唔會拎黎食,我覺得ok ,用哂屋企存貨先轉都未遲

認同
Welcome to my son's website. Hope I can listen all baby parent's useful question and answer,thanks!

禁止訪問

國民生產總值:12080

大宅

Rainyok 發表於 16-10-19 20:03

各位有冇睇今晚嘅東張西望

報導話男仔用過多塑化劑會變女性化,女仔用可能會影響胸部發育

大宅

國民生產總值:4410

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔會專登去買, 又唔係食落肚唔怕。 我地細個咪又咁用,而家咪又好地地

macpig    發表於 16-10-20 12:04

大宅

國民生產總值:2733

昨日網上新聞已經有報道,google吓就揾到

水晶宮

國民生產總值:53815

你地拎啲擦紙膠黎食既咩?大家由細用到大都未死

大宅

國民生產總值:3156

真係會攞黎食的 就算無塑化臍都大件事啦

琥珀宮

國民生產總值:198698

畀面勳章 環保接龍勳章 2015xmas

呢度

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4685

我無去買啊,都係用返舊果啲,阿女都唔會放入口,況且用開果啲好擦,應該唔怕呱
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎