用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婦女醫護 今日: 7|主題: 28723

子宮纖維瘤, 請問大家有無好既 中醫

民房

國民生產總值:27

本人有一粒 乒乓波咁大子宮纖維瘤, 請問大家有無好既中醫可以介紹給我

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

洋房

國民生產總值:48

有啊,係元朗朗平啊!黃自順醫師
佢好勁架,第一次睇時佢把完脈就講哂我啲問題出黎,而家睇左大半年啦,希望幫到你,但佢好full架一定要book, 需要電話pm我丫

複式洋房

國民生產總值:275

shirleycsy1110 發表於 16-10-19 21:44
本人有一粒 乒乓波咁大子宮纖維瘤, 請問大家有無好既中醫可以介紹給我

咁大? 西醫無俾藥咩?

民房

冇呀,佢話檢查住唔大就冇問題

民房

回覆 CeliaBB 的帖子

Thx 係咪專醫婦科

洋房

國民生產總值:48

shirleycsy1110 發表於 16-10-24 01:12
回覆 CeliaBB 的帖子

Thx 係咪專醫婦科

我個時係小產所以睇佢,介紹我睇既朋友睇乳癌囉

男爵府

國民生產總值:5562

CeliaBB 發表於 16-10-20 18:52
佢好勁架,第一次睇時佢把完脈就講哂我啲問題出黎,而家睇左大半年啦,希 ...

有無e師聯絡资料?同收费幾錢?

大宅

國民生產總值:1773

請問子宮纖維瘤係唔係一定要切,朋友想要bb,但佢睇私家,發現有粒仲大過子宮嘅纖維瘤,醫生叫佢做微創

大宅

國民生產總值:2068

佢好勁架,第一次睇時佢把完脈就講哂我啲問題出黎,而家睇左大半年啦,希 ...

pls pm tel.no thanks

民房

國民生產總值:30

黃自順醫師

PLS PM TEL.NO

THANKS

大宅

國民生產總值:1868

我之前做過手術切肌瘤,但一年後又再生,麻煩你send啲資料比我,thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎