用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 246|主題: 119400

[台灣] 台北酒店選擇

別墅

國民生產總值:552

BKXmas勳章

請問各位,以下4間酒店會選擇邊間?
1) 萬事達1館 星際雙人房 雙床
2) 中華頭等艙 星空客房 雙床
3) 福泰桔子 開封 精緻雙床
4) 福泰桔子 館前 精緻雙床

4間價錢都差唔多

王國熱話
學戒尿片睇邊本繪本好?
有無網上言情小說推介呀?
請問有無古言小說可推介?

珍珠宮

國民生產總值:34969

畀面勳章 環保接龍勳章 BKXmas勳章

yan_chan_0105 發表於 16-10-19 22:35

你可以考慮一下:

1. 地理位置
用 google map 查一下,或者用 google map 規劃行程工具,
查下間酒店同車站/景點距離有幾遠,
要行幾耐,教學:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17229696&extra=

2. 附近環境
都係用 google map ,去睇下實景,
睇下個附近係乜環境。

3. 係咪全棟
我盡量唔會選擇唔係全棟既住宿,
例如中華頭等艙,你睇佢官網,佢只係得八樓係佢地,
其他樓層都唔係佢住宿,
我覺得呢D地方多數會好雜,
同埋如果樓上樓下係晚上營業既店,
分分鐘會好嘈無得訓。

別墅

國民生產總值:585

BKXmas勳章

yan_chan_0105 發表於 16-10-19 22:35

有小朋友邊間洒店乾浄舒服方便?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎