用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

湊B百科 今日: 4|主題: 1347

兩個幾月bb 好似有痰 抖氣果陣《哄哄聲》

複式洋房

國民生產總值:156

BKXmas勳章

飲奶果時好扭計 可能抖氣吾順睇醫生又話吾需要食藥 可以點做?

王國熱話
"求"星期六,日,紅日全日工作
大埔急聘男女長散倉務員 (日更 / 通宵更)
招騁理財顧問,allowance HKD6k to HKD22K
※※※ 月薪10K-25K 招聘【財富管理經理】(...

別墅

國民生產總值:605

ILLUMA Inspired by Nature勳章 BKXmas勳章

我俾2啖水佢飲

大宅

國民生產總值:2243

BKXmas勳章

Fannyyyyt 發表於 16-10-19 22:50
飲奶果時好扭計 可能抖氣吾順睇醫生又話吾需要食藥 可以點做?
多唔多?有無發燒?2個月bb好少病,所以如果有痰要睇緊d. 驚會肺炎

別墅

國民生產總值:513

ProAbsorb勳章 BKXmas勳章

Fannyyyyt 發表於 16-10-19 22:50
想請問最後點解決?我個仔呢兩日都係咁⋯

複式洋房

國民生產總值:156

BKXmas勳章

得閒 發表於 16-10-27 17:33
想請問最後點解決?我個仔呢兩日都係咁⋯
睇多次醫生 開左鼻滴比佢滴 之後就好小小

民房

國民生產總值:14

BKXmas勳章

你有冇幫BB撩鼻鼻呀 有時係D鼻屎塞住 用BB專用嘅棉花棒清清 BB鼻窿太細睇唔清試下買個有燈嘅耳屎挖照照 鼻屎太大舊會曬住曬 抖氣都會fufu聲㗎 如果真係大鼻屎要用BB鑷子夾出黎 想容易D夾就用棉花濕水試試
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎