用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 71|主題: 117488

[泰國] 有冇人住過 Avani Riverside Bangkok

禁止發言

國民生產總值:18335

王國熱話
木蝨、臭蟲、床蝨2
前置式(大眼雞)洗衣機推介
想訂傢私有冇邊間公司好介紹?
屋企有壁虎,有咩方法可以趕走佢!!

珍珠宮

國民生產總值:39763

2015xmas

seesee1010 發表於 16-10-19 23:04
有冇人住過? ok嗎? 附近有野行嗎?

冇住過, 附近應該冇乜嘢行, 你book左?

大宅

國民生產總值:1779

回覆 seesee1010 的帖子

有住過,好新幾靚呀!
有個商場,有幾間餐廳。
有 shuttle boat 去 BTS S6 站及 Asiatique,但去 Asiatique 的 shuttle 要晚上九點先有。

珍珠宮

國民生產總值:44304

seesee1010 發表於 16-10-19 23:04
有冇人住過? ok嗎? 附近有野行嗎?
近河一帶嘅酒店唔會多野行喎...

禁止發言

大宅

國民生產總值:1779

seesee1010 發表於 16-10-20 13:52
唔該哂各位Jm
請問去china town幾耐?
你上次入住有咩行程,可唔可以share下黎知 :wahah ...
上次住咗一晚 Avani, 主要在酒店游水及做 gym, 在商場 Boots 掃貨及午晚餐,去 Asiatique.在市區住三晩, 做 spa, 同 join 咗 day trip.
但冇去 china town, 在 BTS S6 站去應該不遠。

禁止發言

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎