用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 3|主題: 117325

[日本] 暑假北海道直航機票

別墅

國民生產總值:754

想參考下暑假北海道直航機票最平大約幾錢?同大約幾耐前有promo? 想plan 2017去

謝謝!

王國熱話
人肉霸車位 (北潭涌)
大家對於穿拖鞋同高跟鞋駕車
跑步討論區
想買部2手車操車

寶石宮

國民生產總值:300162

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

CX基本上暑假冇promo, 佢一早就出晒價錢
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道

別墅

TMC3012 發表於 16-10-20 09:44
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道 ...

暑假如果三千幾四千ok 喎,係2016年嗎?
甘個次HK Airline 係幾時出promo 架?

別墅

TMC3012 發表於 16-10-20 09:44
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道 ...

係咪暑假尾段(eg 25/8 之後)先甘平?
我想預先計較下

寶石宮

國民生產總值:300162

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

lovely_lausuib 發表於 16-10-20 09:47
暑假如果三千幾四千ok 喎,係2016年嗎?
甘個次HK Airline 係幾時出promo 架?
...
你可以去yahoo search返早幾個月香港航空啲promo (去返MEETHK呢啲摷) 不過唔知佢係咪年年都係咁平, 上年暑假係冇咁平架

水晶宮

國民生產總值:73571

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我都等緊平機票
I 大蚊豬   

別墅

TMC3012 發表於 16-10-20 09:50
你可以去yahoo search返早幾個月香港航空啲promo (去返MEETHK呢啲摷) 不過唔知佢係咪年年都係咁平, 上年暑 ...

如果你講前排既北海道promo 我知呀,但係淡季,大約三千左右,可惜唔包暑假。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎