親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

想參考下暑假北海道直航機票最平大約幾錢?同大約幾耐前有promo? 想plan 2017去

謝謝!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

CX基本上暑假冇promo, 佢一早就出晒價錢
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道

男爵府

TMC3012 發表於 16-10-20 09:44
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道 ...

暑假如果三千幾四千ok 喎,係2016年嗎?
甘個次HK Airline 係幾時出promo 架?

男爵府

TMC3012 發表於 16-10-20 09:44
香港航空今年好多promo, 暑假做過3千幾4千蚊去北海道 ...

係咪暑假尾段(eg 25/8 之後)先甘平?
我想預先計較下

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lovely_lausuib 發表於 16-10-20 09:47
暑假如果三千幾四千ok 喎,係2016年嗎?
甘個次HK Airline 係幾時出promo 架?
...
你可以去yahoo search返早幾個月香港航空啲promo (去返MEETHK呢啲摷) 不過唔知佢係咪年年都係咁平, 上年暑假係冇咁平架

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

我都等緊平機票
I 大蚊豬   

男爵府

TMC3012 發表於 16-10-20 09:50
你可以去yahoo search返早幾個月香港航空啲promo (去返MEETHK呢啲摷) 不過唔知佢係咪年年都係咁平, 上年暑 ...

如果你講前排既北海道promo 我知呀,但係淡季,大約三千左右,可惜唔包暑假。

首頁

尾頁

跳至