用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

二手市場 今日: 391|主題: 2106339

[家居用品] 出售二手傢俬

大宅

國民生產總值:1144

12月會搬,現出售以下傢俬, 全部用了唔夠2.5年:
1. 4呎油壓雙人床

2. 丁字床,設有書枱及衣櫃

3. 78"高 x 22" 深 x 24" 闊衣櫃

4. 25"闊 x 13"深 x 33"高 鞋櫃 (此櫃用了4年但仍頗新淨)

如有興趣請pm, 非誠勿擾!

王國熱話
^0^相聚一刻談天室Part29^0^
佛理及靈異事同夢境既朋友請入黎,一齊講...
有冇美劇推介?
牛棚吹水站~離開這一刻感覺不會忘記~part12...

大宅

國民生產總值:2548

靚媽唔易做 發表於 16-10-19 23:40
12月會搬,現出售以下傢俬, 全部用了唔夠2.5年:
1. 4呎油壓雙人床

請問呎吋是正確嗎?因我見衣櫃的濶24吋,得60cm

大宅

是,只有2呎闊。

別墅

國民生產總值:662

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

請問衣櫃有冇相睇下呀?幾錢?thx!

大宅

麻煩pm我email address, 明天影完後send比你。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎