用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

單親天地 今日: 1|主題: 16283

法緩律師

複式洋房

國民生產總值:137

我收到法律提名律師表格,請問你地有無自己提名律師?或者有好嘅律師可以俾我提名呀?thanks

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

男爵府

國民生產總值:6384

你打咩case呀? 你可提名事務律師等法緩批 or 等法緩委派律師!
你如果個case之前詢問過律師法律意見,你可以問問佢有冇興趣接!

複式洋房

國民生產總值:137

回覆 Kwonglyk 的帖子

多謝你覆我呀!我係打離婚case

複式洋房

國民生產總值:321

傻MA 發表於 16-10-20 07:35
我收到法律提名律師表格,請問你地有無自己提名律師?或者有好嘅律師可以俾我提名呀?thanks
...

我有做離婚的法援律師可以介紹你

複式洋房

國民生產總值:399

引用:Quote:傻MA 發表於 16-10-20 07:35 我收到

原帖由 mandyurjban 於 16-10-21 發表
可介紹嗎?

別墅

國民生產總值:715

mandyurjban 發表於 16-10-21 15:04

我俾資料我嗎?謝謝

別墅

國民生產總值:799

mandyurjban 發表於 16-10-21 15:04

可以PM 我嗎
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎