美容扮靚

跳至

首頁
34567...17

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 babybaby1122 於 16-11-14 發表
Sorry,應係30k就有8折,我不知可否share!!補濕針好像17k3針
舊客也有$30k/八折? thx

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

剛去完做,第一澄清係無christmas個promotion 。我見果個係蕭醫生,女醫生來的,佢都好有心同我分析我塊面情況,之後我join咗五次laser facial,加三次佢sell我另一種d字頭話勁d既laser treatment,不過聽佢語氣因我是顴骨斑,短時間內效果應不大,之後由治療師幫我做laser facial,都感覺有經驗既,但我只做了兩部機,沒有醫生打結焦果part,所以有d失望,會keep住update比大家睇下有冇效~

男爵府

VivienMan 發表於 16-11-9 11:28
去左webpage睇,有微針成分,我要做凹凸洞,應該都幾日downtime!
想問5次有9折,計唔計試做果次,定試做無折, ...

HI,你好

去左webpage睇,有微針成分,我要做凹凸洞,應該都幾日downtime!
想問5次有9折,計唔計試做果次,定試做無折,另加5次先有9折?

試做個次無9折,係實收4000。再JOIN5次先有9折(8000一次)

同埋,如果你再去,可以幫我問下有無Christmas promotion嗎?

有JM剛剛係#82回咗POST,JM話: 係無christmas個promotion

唔好意思,咁多問題~

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-14 19:12
解釋得很清楚!^_^請問打結焦後可如常化妝嗎?Thanks!

做完當日我自己就唔化妝,只揸防晒,第二日一齊照常。
其實做完當日過咗啲紅都感到有皮膚有光澤和均勻咗。

男爵府

tiptip 發表於 16-11-14 21:30
剛去完做,第一澄清係無christmas個promotion 。我見果個係蕭醫生,女醫生來的,佢都好有心同我分析我塊面 ...

我第一次都係打兩部機,唔洗失望啊

大宅

我問左Christmas 係for 舊客,我係新客所以無講我知係乜。
我都諗住join,不過啱啱先係另一間試完,等多幾星期先去cosmax 問,我想打印,斑反而不太介意,希望有得打三部機啦,好似醫生可以打結焦同血管

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-14 21:42
做完當日我自己就唔化妝,只揸防晒,第二日一齊照常。
其實做完當日過咗啲紅都感到有皮膚有光澤和均勻咗。 ...
我都諗住join!想問妳係邊位醫生跟?可以找指定醫生嗎?Thanks!

複式洋房

tiptip 發表於 16-11-14 21:30
剛去完做,第一澄清係無christmas個promotion 。我見果個係蕭醫生,女醫生來的,佢都好有心同我分析我塊面 ...

係留下名先,但買30k實際就付24k就可以了,再之後才有姑娘再cfm

複式洋房

fpyee 發表於 16-11-15 13:27
我都諗住join!想問妳係邊位醫生跟?可以找指定醫生嗎?Thanks!

可以,你找了邊位醫生做consult就無得轉,除非你完了treatment再找其他醫生

大宅

love45 發表於 16-11-9 09:25
之前JOIN佢RF,現在JOIN佢MRF。

我覺得兩個都正,可以隔住做。

JM 做RF 幾錢到?而家中環做1800一次

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-15 13:27

其實係我朋友介紹我去cosmax,佢睇開蕭醫生同某一個治療師,我又跟佢,我諗果幾位醫生都ok嘅,你可問下BA嘅意見

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-15 21:02
其實係我朋友介紹我去cosmax,佢睇開蕭醫生同某一個治療師,我又跟佢,我諗果幾位醫生都ok嘅,你可問下BA ...
請問蕭醫生好嗎?斷症詳細嗎?☺

子爵府

babybaby1122 發表於 16-11-15 17:44
可以,你找了邊位醫生做consult就無得轉,除非你完了treatment再找其他醫生
...
Many thanks!^_^

大宅

babybaby1122 發表於 16-11-13 23:08
但收毛孔就未見效果,印就真係去得好好

你係暗瘡紅印定啡印多?
我好驚打完干到又爆,但導入要加千六都幾貴
我feel 到個底有好多暗粒,鼻邊好紅要打血管
以前有打ipl ,但係較果慢所以想去cosmax

男爵府

引用:Quote:love45 發表於 16-11-9 09:25 之前JO

原帖由 yuyubeebee 於 16-11-15 發表
JM 做RF 幾錢到?而家中環做1800一次
RF3500一次,有折,但唔記得幾多折

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-16 11:17
請問蕭醫生好嗎?斷症詳細嗎?☺

蕭醫生ok ah。主要照幾部機(記唔清咩機),再面見問下你病患記錄和分析下你嘅情況。其實醫生都係睇你要求期望再推介啱你的treatment,你有錢有要求,貴一貴都推介比你。當時因我已有朋友係果度做緊,都知知地佢地有啲咩treatment,我目標亦好清晰,就試佢地最multi-tasking 同抵玩嘅laser facial,係佢地嘅皇牌facial,再加個保濕導入。

大宅

睇fb cosmax 有Christmas promotion for 新客,有無人問過係乜呀?

禁止訪問

男爵府

回覆 salwong 的帖子

Please PM details, tks.

禁止訪問

首頁
34567...17

尾頁

跳至