美容扮靚

跳至

首頁
23456...17

尾頁

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

littlegirl3298 發表於 16-11-11 11:07
如果係治療師做,$8000好貴,scarlet出面好多選擇

係呀,$8000真係好貴!其實我$6000都貴,做完呢5次我會試下第二間做scarlet

大宅

baby_jkk 發表於 16-11-11 12:07
係呀,$8000真係好貴!其實我$6000都貴,做完呢5次我會試下第二間做scarlet

我都做過,效果係堅正。但又係好貴,差不多時間要再做,我都search緊有邊間好同平d

大宅

我都想去cosmax 做,因為我有斑又有紅印,要打兩部機,出面做都要二千,所以cosmax 唔算貴

但我想問佢每部機打幾個round ?! 我驚治療師打唔夠力

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

lenareina 發表於 16-11-13 12:50
我都想去cosmax 做,因為我有斑又有紅印,要打兩部機,出面做都要二千,所以cosmax 唔算貴

但我想問佢每部 ...

打幾多個round 又唔知喎,整個過程大約一小時左右三部機,醫生打結焦或微絲血管嘅過程係好快,主要係治療師打斑同collagen。我感覺係佢地唔會慳住嚟打,知道佢地定期同機做夠maintenance,零件夠期就換,所以部機係好work,出面打得耐唔一定effective

男爵府

mandy1987829 發表於 16-11-8 21:32
用皮膚分析機照左係面層斑,見左石醫生,佢話大約5次倒就有我滿意嘅效果happy~~希望係啦
$2900/次
5次9折, ...

佢好好在吾會係甘sale
我都打算係佢度打

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-13 14:57
打幾多個round 又唔知喎,整個過程大約一小時左右三部機,醫生打結焦或微絲血管嘅過程係好快,主要係治療 ...
請問打結焦後,幾耐先甩?另塊面會紅腫嗎?☺many thanks!

大宅

baby_jkk 發表於 16-11-13 14:57
打幾多個round 又唔知喎,整個過程大約一小時左右三部機,醫生打結焦或微絲血管嘅過程係好快,主要係治療 ...

打完有無好乾?
我琴日試做一間有導入,唔干,但仲貴過cosmax, 我唔捨得俾咁貴

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-13 17:47
請問打結焦後,幾耐先甩?另塊面會紅腫嗎?☺many thanks!

結焦一星期內會甩,塊面剛做完紅啲,但過一陣冇事

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

lenareina 發表於 16-11-13 19:09
打完有無好乾?
我琴日試做一間有導入,唔干,但仲貴過cosmax, 我唔捨得俾咁貴
...

我另加保濕導入,好似千幾

複式洋房

icebbs 發表於 16-11-9 08:38
你除左join laser facial, 仲有其他推介嗎?
聽講佢有Xmas promotion?唔知會有幾多折?
同埋想問下佢係咪 ...

我係CWB cosmax黃醫生到打laser加保濕針,以加laser就好像係2456010次再送做頸的,christmas就40k 8折,只可treatment用,我做了2次laser去印效果就好好,保濕針就剛打,未知效果!
但見隔離post講中環陳醫生做得好好,又想試下,所以我未joint!
有無jm分享下!

複式洋房

babybaby1122 發表於 16-11-13 23:04
我係CWB cosmax黃醫生到打laser加保濕針,以加laser就好像係2456010次再送做頸的,christmas就40k 8折,只 ...

但收毛孔就未見效果,印就真係去得好好

大宅

babybaby1122 發表於 16-11-13 23:04
我係CWB cosmax黃醫生到打laser加保濕針,以加laser就好像係2456010次再送做頸的,christmas就40k 8折,只 ...

40k 八折係coupon ? 可唔可以同人share ?!
保濕針幾錢?
我都好多印,但係紅印多 所以點都要打兩部機先得
想join 5 次

大宅

請問邊位陳醫生?
單次收費?
Thanks

複式洋房

lenareina 發表於 16-11-13 23:10
40k 八折係coupon ? 可唔可以同人share ?!
保濕針幾錢?
我都好多印,但係紅印多 所以點都要打兩部機先得

Sorry,應係30k就有8折,我不知可否share!!補濕針好像17k3針

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-13 19:14
結焦一嘩星期內會甩,塊面剛做完紅啲,但過一陣冇事
原來要約1個星期,咁打完即結焦還是1,2天才結焦呢?唔好意思,好多問題,thanks!^_^

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-14 08:41
原來要約1個星期,咁打完即結焦還是1,2天才結焦呢?唔好意思,好多問題,thanks!^_^ ...

我見打咗結焦果啲斑只係深色咗,唔係真係有塊焦係度,我打結焦唔多,又唔係真係好覺眼。打完會即刻深色咗,3-4日開始慢慢逐啲逐啲甩出嚟,一星期內甩晒。結焦係果度唔係主打機,係另外有部機做深層斑,佢地結焦都係表層斑。做完treatment 日日敷夠mask, 一星期後就皮膚開始靚

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-14 08:49
我見打咗結焦果啲斑只係深色咗,唔係真係有塊焦係度,我打結焦唔多,又唔係真係好覺眼。打完會即刻深色咗 ...
請問做深層斑果部是指美容師做果部嗎?
另打完結焦可以化如常化妝嗎?唔該晒妳呀,babk_jkk!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

fpyee 發表於 16-11-14 13:31
請問做深層斑果部是指美容師做果部嗎?
另打完結焦可以化如常化妝嗎?唔該晒妳呀,babk_jkk!

結焦和去微血管係醫生做,其餘係美容師,包括深層斑果部。你也可找醫生做晒全部機,但價錢當然貴好多。我感覺美容師都係成熟醒目有經驗,唔係啲妹妹仔亂咁嚟,我join 咗差不多一年整體都好滿意。

男爵府

我想問去紅印要打幾多次先完全去晒 (我果個係唇瘡印), 同埋有無JM知打laser好D定v-beam會好D (上網睇話v-beam去紅印會好D), 之前打過好多次彩光效果唔係太得><

子爵府

baby_jkk 發表於 16-11-14 14:09
結焦和去微血管係醫生做,其餘係美容師,包括深層斑果部。你也可找醫生做晒全部機,但價錢當然貴好多。我 ...
解釋得很清楚!^_^請問打結焦後可如常化妝嗎?Thanks!

首頁
23456...17

尾頁

跳至