自由講場

跳至

首頁
56789...15

尾頁

子爵府

懷恨在心, 皆因去公幹!

自己同另外一個, 卻要求他人忠心一片.........
口說 the one, 行為卻是 the n..............

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sako 發表於 16-11-24 01:19
劉生你可唔可以收嗲呀?
有幾討厭個女人都好,個女人幾咁又貪又蠢都好,唱夠啦?
有冇諗下呂小姐啲仔女感受 ...

我覺得佢同8婆冇分別,
一分手就係咁唱前度,
冇風度

子爵府

流生數人勁過DC9,好男不與女鬥,說人是非者便是是非人,愛時乜都得,唔愛時唱到人死得,欠缺風度,有失身份,原來呢D就係高人一等的富豪

男爵府

lovelycats1 發表於 16-11-24 07:20
以大劉性格,佢唔鍾意去數人,雖然高調,但不至於會咁樣r爛塊面。我相信呂小姐係睇死佢唔會唱佢,所以好大 ...

完全同意

佢玩左幾十年女,都未聽過佢數女人
依個呂人一定係麻煩人

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 16-11-24 07:07
噚日大劉話女小姐成日去公幹=公然去幹,言語雖粗俗,但幾好笑

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

xl_bigbig_b 發表於 16-11-24 08:28
金句: 面皮厚過恐龍皮

仲有深水炸彈! 如果女小姐再亂up再爆
放下自在

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

呢d 叫勞氣, 唔係霸氣.

霸氣係咪內地用既字眼? 定係本身係香港潮語?

公爵府

醒目開學勳章

Dwmn 發表於 16-11-24 01:16
大劉哩d 人, 一發火真係非同小可.

呂小姐都係收手啦

大瘤正正係人板, 反轉肚就係屎, 屎全部都係屎
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

翡翠宮

2018復活節勳章

佢家事關我叉事

公爵府

醒目開學勳章

selinako^^ 發表於 16-11-24 08:54
我覺得佢同8婆冇分別,
一分手就係咁唱前度,
冇風度

完全係似八婆, 好彩的是他未將房事講埋出黎
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

Sumyeema1 發表於 16-11-24 07:29
你 Google 下大樓,佢最鍾意call d 記者嚟數人,以前興改花名閙人:專雞小雞,華倫地牢…仲有好多。:happy ...
重有老千商人, 殯儀之星都係佢手筆.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

cowcowb 發表於 16-11-24 08:56
完全同意

佢玩左幾十年女,都未聽過佢數女人

唔係呀, 寶詠X同 blue blood 都比佢數過啦.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fukuoka_saga 發表於 16-11-24 07:19
愈睇愈覺大劉cheap。佢眼中咪又係只有錢。

係,好得人驚,
大劉睇錢都好重
送禮物keep起晒收據,有晒日期

如果c6 有一日咁做,我會好驚
對你好就乜都得,反轉豬肚就……
仲小氣過d 8婆

水晶宮

sako 發表於 16-11-24 01:19
劉生你可唔可以收嗲呀?
有幾討厭個女人都好,個女人幾咁又貪又蠢都好,唱夠啦?
有冇諗下呂小姐啲仔女感受 ...

開始覺得佢好煩、其實變心就變心、唔駛講咁多。
講句我大樓而家要玩純愛就夠

侯爵府

好核突

水晶宮

selinako^^ 發表於 16-11-24 09:13
係,好得人驚,
大劉睇錢都好重
送禮物keep起晒收據,有晒日期

而家先知d飛機郵船係公司名....想問佢係咪上巿架?股東有份贊助佢威威溝女?

水晶宮

Sumyeema1 發表於 16-11-24 07:29
你 Google 下大樓,佢最鍾意call d 記者嚟數人,以前興改花名閙人:專雞小雞,華倫地牢…仲有好多。:happy ...

Yes, 佢一向係傳媒之友、上流社會娶家禽都係佢爆出黎
甘比好彩、自己熟傳媒玩法、同埋大樓都老啦、玩厭一樣無情講、唔係都係他朝君體也相同...

瑪瑙宮

大廚勳章

Monstereasy 發表於 16-11-24 07:33
無諗子女感受既係佢阿媽……

其實佢阿媽(女小姐),出聲明搞野。。。登報認老公。。。都已開波不顧仔女感受啦。。。錢又已不是無,你話無比錢養仔女生活就局抓爛面求財。。。錢又有,仲搞咩小動作逼人作證話您cheap,話您貪錢。。。自己又何嘗顧自己仔女面子?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

別墅

ricky0223 發表於 16-11-24 01:22
話曬都跟左你咁多年,又有一對仔女,算啦

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:大劉最新霸氣回應:[呂麗君喺我眼中係一個百分百蠢人!]

發財要立品,呂小姐不堪啫,佢成個8婆咁何嘗不是?

你若盛開, 蝴蝶便來!

首頁
56789...15

尾頁

跳至