用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 3|主題: 82233

medela freestyle 奶泵突然差唔到電

大宅

國民生產總值:1698

個泵只係用咗個幾月, 今日突然差唔到電,差咗幾個鐘都係冇曬電,屏幕顯示BATT 字樣,只可插住濕電用,有冇人試過或知道點解? 我呢部係水貨機,冇保養,唔係咁快就壞掛?

王國熱話
真空煲燉湯
紅燒肉
吐司白麵包點解切到爛哂
Bruno hot plate 邊度有現貨?

大宅

國民生產總值:1845

blueaqua 發表於 16-11-24 04:39
個泵只係用咗個幾月, 今日突然差唔到電,差咗幾個鐘都係冇曬電,屏幕顯示BATT 字樣,只可插住濕電用,有冇 ...
可能舊電位鬆左, 你試下搵D紙"ZIP"實舊電啦
同埋顯示BATT字要CHARGE 24小時先得...

大宅

國民生產總值:1698

yyyy.mama 發表於 16-11-24 07:33
可能舊電位鬆左, 你試下搵D紙"ZIP"實舊電啦
同埋顯示BATT字要CHARGE 24小時先得...
...

平時我每次用完都會差電,大概都差5-6個鐘(因為我每日只泵2-3次), 其實每次大概要差幾耐先夠?係唔係我用曬d電所以要差成24個小時?

大宅

國民生產總值:1845

blueaqua 發表於 16-11-24 12:24
平時我每次用完都會差電,大概都差5-6個鐘(因為我每日只泵2-3次), 其實每次大概要差幾耐先夠?係唔係我 ...
我會用完哂電先差...同埋我會差過夜的

別墅

國民生產總值:502

My medela went dead just like this. Unable to charge and battery is dead. It is so expensive and just last for less than one year. I go to youha and it is much better

大宅

國民生產總值:1950

回覆樓主:

把个電重新叉一次24小時就可
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎