用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

夫婦情感 今日: 85|主題: 36709

同老公冇sex好耐! 大家覺得有冇問題?

洋房

國民生產總值:41

我老公冇掂我好耐....都有3年啦!
但我肯定佢出面冇小三...
而且佢真係對我好好! 只係有時佢EQ低啲..會因為啲冇謂野發自己脾氣,但就好少發我脾氣...
但我自己覺得..自從我肥左..由110磅肥到170磅..而家都有145磅...
我覺得佢嫌我肥,加上佢日日返工早出晚歸,而且佢都肥左好多...我懷疑佢都有心冇力...但我又唔知點開口同佢講呢個問題..
如果你係我,你地會點處理呀?

王國熱話
「1」撃即中 送$50現金券
大富翁有趣冷知識!
Baby-Kingdom 推出親子王國網購
新增WhatsApp上傳收據服務

子爵府

國民生產總值:14811

減肥羅
有冇仔女

水晶宮

國民生產總值:53063

回覆樓主:

減肥 pls
你自己都辛苦啦

大宅

國民生產總值:2247

3年冇sex,我嘅角度一定有問題囉……你肯定佢冇小三姐,一個男人要偷食有幾難?出面大把好好先生去叫G呀?

大宅

國民生產總值:2191

lingling430 發表於 16-11-24 04:43
我老公冇掂我好耐....都有3年啦!
但我肯定佢出面冇小三...
而且佢真係對我好好! 只係有時佢EQ低啲..會因為 ...

點解咁耐無sex ?? 大家都忙定點??
會唔會試下二人世界休息下重撚愛火呀?? 我同我老公偶然都會二人世界下,將小朋友俾婆婆湊幾日,大家一齊抖一抖,會好好架

大宅

國民生產總值:3293

我不瘦, BMI 差一點超標, 我都要努力減肥.

不是人人都喜歡肥老婆的, 我不知道你老公是否這個原因而不和你做那件事, 但瘦了, 對健康和外形都有好處, 加油!

水晶宮

國民生產總值:72903

你兩个都要減肥. 佢咁肥, 如果全程佢郁佢都辛苦喇. 有無小三, 憑表面睇唔出架噃.

大宅

國民生產總值:1329

襯天涼了, 落街每星期跑3次, 每次40分鐘或以上, 應該會瘦下來. 當然也要注意飲食啦.

wcpcelia    發表於 16-11-25 16:04

伯爵府

國民生產總值:15716

回覆樓主:

其實係好有影響,對婚姻係致命傷。

大宅

國民生產總值:3638

其實樓主呢個問題都要問才是問題!

大宅

國民生產總值:2676

三年!!!三年!!!三年!!!
重要關鍵講三次。樓主係時候醒覺啦!

大宅

國民生產總值:3648

控制飲食...運動其實影響唔到減肥...只影響健康

侯爵府

國民生產總值:24389

減肥啦!三年個男人真係一啲都唔想做?每日食完晚飯,落街急步行30分鐘。女人唔好比自己藉口懶呀!

男爵府

國民生產總值:5866

ProAbsorb勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

一個月無都有問題......... 如果同小朋友睡除外

水晶宮

國民生產總值:54866

努力減肥,重拾以前嘅狀態,最緊要佢外面冇小三

複式洋房

國民生產總值:219

回覆樓主:

男人肥真系會力不從心架,幫佢減肥

珍珠宮

國民生產總值:34675

畀面勳章 環保接龍勳章

我接受唔到 除非佢有病性無能就無辦法
佢唔行動 咁你又有無主動

男爵府

國民生產總值:9423

回覆樓主:

三個月無都已經大獲。。。

水晶宮

國民生產總值:72903

咁去到三年無 sex 你先覺得出現問題又係奇怪.

珍珠宮

國民生產總值:42515

你覺得佢嫌你肥咪減左先囉,就算唔係,自己都會鍾意瘦多過肥啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎