用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

夫婦情感 今日: 10|主題: 37389

剛發現老公識女仔,點做好

大宅

國民生產總值:2483

BKXmas勳章

同老公冷戰左幾個月,我有試同佢傾,但佢態度很冷淡!已經sense到有D野!頭先發現老公photo ! 有好多同一條女嗰D港女照!啫咀show 事業缐嗰D,仲有佢同條女whatsapp 內容,都唔明點解老公會影低 我發夢都冇諗過佢會識第二個!
我有一對仔女,而家應該點做好?

王國熱話
好後悔!
做了第三者兩個月
个c6係你面前望其他女仔/女人,会嬲嗎
無上進心既男人,要得過嗎?

大宅

國民生產總值:1222

BKXmas勳章

KuromiFans 發表於 16-11-24 05:00
同老公冷戰左幾個月,我有試同佢傾,但佢態度很冷淡!已經sense到有D野!頭先玩ipad,發現老公photo stream ...

男人冇乜邊個信得過,whatsapp 內容係乜?

大宅

BKXmas勳章

Whatsapp 內容似係溝緊條女,話估中生日,又講星座!我老公仲要話以前有2個gf都係同一日生日!
條女似大陸或台灣人,全中文whatsapp 兼有喲,唷這些字!

Jolin_Yuen    發表於 16-11-24 12:22

大宅

國民生產總值:4204

BKXmas勳章

冷戰幾個月?咁都唔氹你,仲要出面溝女,咁仲唔夠證明佢唔愛你?現實D,諗下對仔女應該點,攤牌後條路可以點行,女人,真係要自強呀,男人靠唔住!

水晶宮

國民生產總值:58433

BKXmas勳章

回覆樓主:

咩事冷戰

男爵府

國民生產總值:5232

BKXmas勳章

同老公冷戰左幾個月,我有試同佢傾,但佢態度很冷淡!已經sense到有D野!頭先玩ipad,發現老公photo stream ...

因咩事冷戰呀?? 嘗試同老公傾一傾啦

男爵府

國民生產總值:5158

BKXmas勳章

回覆:剛發現老公識女仔,點做好

你个C6真是冇有識死?有仔有女都九九震吾生性?係我就爆佢大鑊問佢想㸃?係未jj痕係未想家散人亡?

侯爵府

國民生產總值:20009

醒目開學勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

你C6一向對你唔好,現在仲溝女,簡直一無是處,
趁後生離婚搵過個啦,就算單親都好過受佢氣呀

ririloveriri    發表於 16-11-25 17:51

大宅

國民生產總值:1100

BKXmas勳章

做好自已,順其自然,做比以前仲好的自已

大宅

國民生產總值:3894

BKXmas勳章

你唔同佢講野 (冷戰)
佢問同第二個講 law.
天時, 地利, 人和 齊晒!

珍珠宮

國民生產總值:42571

2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章

其實正常一個男人係愛你都唔會唔理你冷戰咁耐。

點解仲可以比佢冷幾個月
門可能就係呢個時候打開左。

如果你好愛你C6, 好需要佢, 了解下佢地去到咩階段。
或只是C6想分散注意力先同佢純文字?

然後睇下自己接唔接受到, 再算啦。

BTW, 比我, 我連文字都唔會接受。
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
老公是我平庸的色彩.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

子爵府

國民生產總值:10512

BKXmas勳章

回覆樓主:

其實任何出軌行為都接受唔到, 無論文字、思想、就算口花花喺FB撩女性朋友都唔可以
因為唔係單身, 要考慮另一半的感受

子爵府

國民生產總值:10512

BKXmas勳章

回覆樓主:

傾下, 肯認錯&改過, 就比次機會大家
如無悔意, 唔改呢D識女仔行為, 咁長痛不如短痛,

大宅

國民生產總值:2694

BKXmas勳章

冷戰原因係?

大宅

BKXmas勳章

abigailhk 發表於 16-11-24 14:58
冷戰原因係?

有99問題同埋大家對小孩教育方式不一致!

大宅

國民生產總值:3894

BKXmas勳章

其實 都唔知 邊個 要比 機會 邊個.
如果 想分開的一家 可能就是上家
不想分開 的 就是下家

大宅

國民生產總值:2694

BKXmas勳章

KuromiFans 發表於 16-11-24 15:10

呢d爭執已經有一段時間?無好好傾嗎

公爵府

國民生產總值:25484

BKXmas勳章

KuromiFans 發表於 16-11-24 15:10

呢啲問題並不是最近發生吧?有冇坐低大家傾下,問題一曰唔解決,關係只會越來越差,家嘈屋閉,比你都唔想留低。
如果你想要頭家,你只有妥協,但而家你老公似乎想放棄你和頭家,你首先要停止冷戰,否則更加難挽回佢個心

子爵府

國民生產總值:11626

BKXmas勳章

回覆 KuromiFans 的帖子

現在首要是先把你們的冷戰解開,夫妻冷戰互不說話幾個月是一件挺嚴重的事,
尤其是冷戰的原因是有關99和仔女的管教問題,
夫妻之間出現矛盾,
絕對不應超過一天不說話,
兩個人為避免爭吵可以不說話各自冷靜下來,
但是問題必順要找出方法解決,
否則你現在就算問C6他為何和其他女人聊天,
他也不會理你,
只因冷戰把感情都損耗盡了,
你說甚麼話在他來說都是噪音。

先要解決你們之間的冷戰,
要先和解和溝育,
找到雙方都可以接受的方案,
事情發生了不去主動找出方法是絕對解決不了的,
先把這件事處理,
你才可以令到他知道不應去找其他女人聊天…

mc <()>

翡翠宮

國民生產總值:94880

BKXmas勳章

樓上有高手,我都覺得心結要解開先得,家庭唔係講道理嘅地方嚟架,無溫暖,就去其他地方揾安慰
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎