夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

你仲想唔想同佢係一齊?如果唔想放手,可以同佢溝通下

水晶宮

好邪,往往要冷戰進行中先會發現有異樣
Jm你想點?當無事發生過?定要起曬佢底?

大宅

哇, 冷戰幾個月兩個人都好辛苦吧, 兩人都咁堅持唔願做主動和解果個? 希望樓主加油先冷靜去和解和溝通, 找回兩人的初心和維繫家庭, 唔好輕易放棄呀!

男爵府

我的事已解決了!我知道那女的是台灣人,原來是他上次呃我去biz trip,其實同朋友去時認識的!我响佢再去台灣之前同我老公傾,我同佢講希望大家努力重新建立我地的關係,佢話好!我再問他有冇做過一D對婚姻不忠的事!佢仲答我無,我爆佢咁呢條女係邊個,佢仲想唔認,話條女細佢十幾年,我話係男人都會搵細過佢十幾年啦,唔通搵個大你十幾年咩!我話無野你會book晒枱約人食飯!佢先至認!佢即刻話明天唔去台灣,原來佢今次又呃我去biz trip, 其實係去見條女!我要佢即刻msg條女叫她不要再騷擾,以後不會再見!佢都肯做!男人真係話變就變,十年感情,佢都冇諗修補,寧願選擇另一個!
我今次比機會他及我自己,希望我倆好好珍惜!
多謝各jm嘅留言!發現時,真的很難受,個心好痛!希望時間可以忘記傷痛!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 KuromiFans 的帖子

你C6上次已經呃你去business trip溝女,今次你唔踢爆佢又已經去多次。
佢咁飢渴,但又溝女溝得咁蠢,
你平時係咪成日拒絕佢?
如果你有做好自己嗰part而佢都係咁,
呢個男人已經唔值得信任,
你要有兩手準備。

複式洋房

KuromiFans 發表於 16-11-24 05:00
同老公冷戰左幾個月,我有試同佢傾,但佢態度很冷淡!已經sense到有D野!頭先發現老公photo ! 有好多同一條 ...

一定要同老公講清楚 ,唔拎出嚟講擺喺心裏面情況只要跌落谷底,一定要老公解釋。

首頁

尾頁

跳至