自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

前兩星期個頭突然開始笠到爆炸,夜晚洗完頭,瞓醒已經開始覺得唔對路,後來又用返tresemme deep cleansing...tsubaki deep clean....都keep唔到!個人炆到爆炸,日日一到三點左右就成餅野咁
之後上黎BK search 到用無矽洗頭水,噚日啦啦聲走去買黎試!今朝瞓醒,個感覺完全同前兩星期係兩回事!爽返哂!多謝JM介紹
我買左白色,去頭油!

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:前兩星期個頭突然開始笠到爆炸,夜晚洗完頭

原帖由 Ncheese 於 16-11-24 發表
前兩星期個頭突然開始笠到爆炸,夜晚洗完頭,瞓醒已經開始覺得唔對路,後來又用返tresemme deep cleansing. ...
good ar

珍珠宮

回覆樓主:

請問邊度買㗎?

大宅

yeemeif 發表於 16-11-24 08:53
請問邊度買㗎?

萬O

大宅

回覆樓主:

我用覺得麻麻

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Ncheese 發表於 16-11-24 08:47
前兩星期個頭突然開始笠到爆炸,夜晚洗完頭,瞓醒已經開始覺得唔對路,後來又用返tresemme deep cleansing. ...

幾$?等我叫女兒試試

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大約咩價錢?THX

公爵府

我用橙色,好好用,好正

子爵府

用左會唔會好鞋?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

lalalalalala 發表於 16-11-24 10:29
我用覺得麻麻

同感

大宅

bb妹 發表於 16-11-24 11:36
同感

麻麻 x 3

呢隻我都買咗白色,用頭幾次仲ok,但用用吓就覺得頭皮好「立」,好似有層嘢漿住咁,好唔舒服。我仲有大半支未用就放棄了 反而佢隻黑色護髪素就唔錯

首頁

尾頁

跳至