用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 250|主題: 243152

去左一田JM, 請問關於喼,

男爵府

國民生產總值:5047

2015xmas

布喼有冇 24" / 26" + 20" 賣, 請問幾$ ???

王國熱話
DD過咗4日, 綠d算唔算淺?
紅d長期有線?
有冇人排緊廣華生育科呀,入嚟傾下吖
紅d未試過深粗

珍珠宮

國民生產總值:32543

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

上 fb 一田官網 剛拍片段 賣喼情況

男爵府

國民生產總值:9995

fat媽 發表於 16-11-24 10:05
布喼有冇 24" / 26" + 20" 賣, 請問幾$ ???

Tsuen wan yata

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 16-11-25 11:57
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

男爵府

國民生產總值:9995

Tsuen wan yata

2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

別墅

國民生產總值:707

複式洋房

國民生產總值:101

我去沙田睇

伯爵府

國民生產總值:18119

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

只售28號 星期一

大宅

國民生產總值:2991

OP妮歌 發表於 16-11-24 20:24
我去沙田睇

請問收幾点?
現在人多吗?

子爵府

國民生產總值:11311

我反而有疑問,大家買大喼會買幾多cm?

之前買咗個29寸(168cm),點知屋企人先2日坐hk airline去旅行,先發現原來好多airline都限共長158cm,所以唔敢帶去用....

彩鑽殿

國民生產總值:801371

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝大家的分享

男爵府

國民生產總值:6948

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mabel7705 發表於 16-11-25 11:33

之前買咗個29寸(168cm),點知屋企人先2日坐hk airline去旅行,先發 ...

我上次去台灣,帶2個29吋去都冇問題喎

大宅

國民生產總值:2127

想買現沙田一田多人嗎,想去買20'旅行箱

男爵府

國民生產總值:5047

2015xmas

kitty28_2 發表於 16-11-25 12:21
想買現沙田一田多人嗎,想去買20'旅行箱
如果你去開可否影張 軟喼套餐呎吋 POST 上來, 因樓上JM影個張SIZE唔太清楚, OR 上來報料 20"+25/26" 多少$.

THX

大宅

國民生產總值:3948

伯爵府

國民生產總值:16483

畀面勳章 BK Milk勳章

我買了Elle 28吋 $899,見佢相當實淨。

伯爵府

國民生產總值:16483

畀面勳章 BK Milk勳章

mabel7705 發表於 16-11-25 11:33

之前買咗個29寸(168cm),點知屋企人先2日坐hk airline去旅行,先發 ...
吓,我今日先買左個大嘅 ,28吋通街都有得賣,正常應該上倒飛機冇問題掛?

子爵府

洋蔥頭媽咪 發表於 16-11-26 23:24
吓,我今日先買左個大嘅 ,28吋通街都有得賣,正常應該上倒飛機冇問題掛? ...

但原來航空公司係計喼的cm架,同樣29寸喼原來都分唔同cm的,有d 158cm,有168cm,甚至有174cm,而好多航空公司係限158cm,如香港航空,大韓,韓亞,釜山,長榮...等等,國泰就203cm

洋蔥頭媽咪    發表於 16-11-27 07:51

珍珠宮

國民生產總值:34721

畀面勳章

洋蔥頭媽咪 發表於 16-11-26 22:55
我買了Elle 28吋 $899,見佢相當實淨。

我上年都係買左elle, 大喼,望落都實淨,點知第一次用,回港果程就無左個輪,要攞去整

洋蔥頭媽咪    發表於 16-11-27 07:53

大宅

國民生產總值:1605

吓,我今日先响一田買了個Antler(牛角牌)29吋,當時真是忘了問呢個問題。見到呢個post,即去睇,見個牌寫住Body size: 73x51.5x31.5/37cm, Overall size: 81x56x32/37cm。咁即是169cm定174cm?即是好多航機都過唔倒?死啦,唔知有沒有得退換添。

子爵府

foster_ma 發表於 16-11-27 01:50
吓,我今日先响一田買了個Antler(牛角牌)29吋,當時真是忘了問呢個問題。見到呢個post,即去睇,見個牌寫住 ...

169cm,如果你多坐國泰係無問題,peach航空都係限203cm,但我學識搶平飛後就好少坐國泰,所以先擔心,先想問下有無jm都試過咁而坐港航都無事
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎