想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

10月頭m 唔正常,以為工作壓力大,去睇醫生發現中咗兼作小產,當時醫生話胎太細,睇唔到啲咩,開咗安胎藥比我,果刻心情好難形容,因試咗年幾都冇,都已經冇諗,點知一唔諗就中,都冇咩準備

11月頭去醫院check ,姑娘照完話唔太樂觀,見唔到裡面有野,叫我月尾再照過,之後我就好擔心再搵私家醫生,佢照完講法都係同醫院姑娘一樣,果刻我已經知道bb唔咪度已成事實 ,個腦一片空白

再隔多個幾日已經知道唔得喇,開始出血,最終入咗院唔想等佢慢慢排出,所以做藥流,塞藥後幾個鐘,姑娘話有野排出就比佢地睇,之後排咗一塊仔出嚟再比姑娘,佢地話似係組織喇,點知個零鐘後去洗手間再排出有手掌一半大既野,因冇準備都接唔住,過程真係好痛,身心都痛。

而家希望養好個身先,咩都唔諗喇

別墅

我初初好辛苦,見到BB野都喊......
啲覆診紙我到而家都唔敢掂
不過時間耐左真係會好啲
慢慢表面就無事架啦

而家睇中醫養好身先再努力過

大宅

小天使好快會翻黎,唔好灰心。
我都係上bk先知原來好多Jm都會咁。
同埋後生都一樣會咁。
祝福你。

大宅

加油呀jm
養好身子,小天使好快會返你揾你

祝福你

大宅

Kayley0408 發表於 16-11-24 10:18
10月頭m 唔正常,以為工作壓力大,去睇醫生發現中咗兼作小產,當時醫生話胎太細,睇唔到啲咩,開咗安胎藥比 ...

加油呀jm, 我同老公都試咗成3年。 但上年年尾小產咗。 今年下半年bb又返黎啦. 雖然由10weeks到上星期17weeks都有流啡流鮮血。 但係bb要返黎時, 緣分一到, 你會擋都擋唔住。
收拾心情,調理好身體。有過就好快再有。
加油呀

別墅

回覆樓主:

多謝大家,雖然已經放開咗好多,但有時都眼淚不自覺地流,頭先發夢仲同bb 餵奶

男爵府

我都發生過唔開心0既經歷, 心諗佢可能先天有不足之處, 所以先離開左我, 調養好身體, 時間耐左就會有另一個健康快樂小天使等緊你架喇! 加油!

大宅

Kayley0408 發表於 16-11-24 13:54
多謝大家,雖然已經放開咗好多,但有時都眼淚不自覺地流,頭先發夢仲同bb 餵奶
...

好明白你嘅心情,我都小x 了,如果無事發生,我都下個月放產假了……但見個肚現在扁扁的,心真係好難得

別墅

貓狗褓姆

我都好明白,我已經小產兩次,如果無事既,我仲有一個月就係預產期,每次甘諗都好心痛

首頁

尾頁

跳至