用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 407|主題: 117366

[台灣] [分享] 國光巴士

複式洋房

國民生產總值:297

岩岩去完台北返來, 想分享一下
台北車站既 國光巴士車站已改係台北車站既東三門出口, 唔再係Z3出口喇。

如果你地搭國光巴士去機場就要去東三門出口或者M1出口 :)

因為台北車站太大, 指示又唔太清楚, 好多人都迷路 (包括我在內)

wcpcelia    發表於 16-11-25 15:28
wcpcelia    發表於 16-11-25 15:28

王國熱話
貓咪尋主人愛
分享我的(emoji)領養回家時個半月,現在八...
Primal生肉脫水糧(如不能post請取消)
狗老了是否毛會漸白

大宅

國民生產總值:1593

謝謝提醒

複式洋房

國民生產總值:320

請問由台北車站到機場要幾耐?另外,有無預售?謝謝

珍珠宮

國民生產總值:44901

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

想問依家由機場出台北站, 有無繞道或者塞車呢? 都係1個鐘就到嗎?

大宅

國民生產總值:1033

男爵府

國民生產總值:8281

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎