自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我咩都唔知,我中立,畢竟佢大個仔。

公爵府

唔好比父母知.心痛死啦.接受唔到的!

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

每個人有自己既選擇, 唔洗心痛既, 順其自然, 最緊要佢活得開心

有d 與生俱來既野真係迫唔到架! 有時間慢慢開導下父母.

miucarcar    發表於 16-11-24 16:10
facialchung    發表於 16-11-24 15:36
一生中最愛    發表於 16-11-24 14:18
Jolin_Yuen    發表於 16-11-24 12:40
CACACAROL    發表於 16-11-24 12:19
maylmm    發表於 16-11-24 12:09

男爵府

回覆樓主:

其實佢細個舉動,你有冇估佢可能係!

大宅

回覆:心好痛,發現細佬同性戀,幾年了。。。

注定一世不被人接納,標籤為異類

侯爵府

2018復活節勳章

zoe@3510 發表於 16-11-24 11:03

會係有啲唔開心, 但我會接受, 只要佢過得開心就可以

老人家方面就要時間接受

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

翡翠宮

唔洗心痛
我身邊既朋友都好開心過活

唔開心既多數係自己同家人都唔接受現實; 終身痛苦.

伯爵府

回覆:心好痛,發現細佬同性戀,幾年了。。。

唔係想搞笑
但一定無衰弟婦嘅可能
一般同性情侶,都對包容佢地嘅人心存感激
多數同對方家人相處唔錯
我眼見係咁

既係事實,正面去稔吧

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

伯爵府

引用:我咩都唔知,我中立,畢竟佢大個仔。

原帖由 zoe@3510 於 16-11-24 發表
周街女拖女……都不明為何!

珍珠宮

回覆 淘寶 的帖子

我PM左你

男爵府

點解心痛呢?

伯爵府

回覆樓主:

同性戀咋....又唔係有愛滋...叫佢做足安全措施好過啦...我有朋友係同性戀+愛滋,佢屋企人咩都唔知。

公爵府

不用心痛, 只要佢過得快樂就可以了.

等您自己慢慢先接受, 如果您想佢過得開心, 您反而要支找佢......

家中有您的支持, 將來就算父母知道了, 多一個人開解都係好事.

如果佢唔係同性戀, 但過得唔開心 - 咁您情願佢係咩人???

男爵府

其實都無咩特別,咪當佢普通一對但唔生仔囉,人地當佢異類佢更加需要屋企人支持

伯爵府

虎到金來勳章

佢都吾想架其實依家好普遍家人一定有怨言,但都無可奈何。
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

我有朋友係美國結埋婚, 個婚禮仲好正, 兩個人關係好好, 互相尊重, 對家人又好

其實真係唔係諗得咁差, 放開D, 試下正面D 睇.

用戶要求終止服務

吾洗心痛,性取向係天生佢自己都控制唔到, 又冇做傷害人既事

男爵府

其實都幾難接受,但換個角度睇,你唔接受就少個親人,接受你就會多一個親人,我諗你細佬都好慘,一段感情被所有人睇唔好,仲要包括最親既屋企人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

佢而家同性戀得好唔開心咩?如果唔係唔洗心痛

首頁

尾頁

跳至