用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 413|主題: 117507

[台灣] 2歲BB去台灣要帶BB車嗎?

大宅

國民生產總值:1608

王國熱話
大家有冇緊緻產品介紹?c6話我殘咗好多,...
去水腫腳做咩好
有無jm用過COSME DECORTE 呢個牌子護膚品?
改善凹凸洞

男爵府

國民生產總值:6386

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

樓住, 你個標題似問題, 內容似答案, 即係點呢?

大宅

國民生產總值:3226

chrisbayon08 發表於 16-11-24 12:31

我唔帶車,帶揹帶,去大型商場有車借,我仔差唔多兩歲唔鐘意坐車(emoji)夜市人多推車好阻人

複式洋房

國民生產總值:430

我會帶 起碼訓左都唔駛抱住

大宅

國民生產總值:2568

回覆 chrisbayon08 的帖子

如果唔想抱的話,無論去咩地方都要帶。

大宅

國民生產總值:1608

大斗夫人 發表於 16-11-26 18:49
我唔帶車,帶揹帶,去大型商場有車借,我仔差唔多兩歲唔鐘意坐車(emoji)夜市人多推車好阻人
...
都係既....

彩鑽殿

國民生產總值:802386

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

兩歲, 有帶...只係夜巿唔方便...其餘時間都有用
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎