用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 94|主題: 89183

排卵期勁低溫

複式洋房

國民生產總值:398

今日day11 ,唔知係咪昨晚突然轉冷,今朝量基礎體溫得36.10,明明已冚得夠被又唔覺得凍!從未試過如此低,即使mc最低都36.2x
請問jm們會唔會有咁低?又今個cycle開始飲添寶方,唔知關唔關事?

別墅

國民生產總值:828

我都係呀,今日早上量得36度,仲要唔係排egg期,因今日check紅d白雪雪架,好奇怪

複式洋房

回覆 喜氣羊羊b 的帖子

原來唔係得我咁,咁即係真係氣溫影響得好勁!因為我完全唔覺凍ga!既然係咁就唔怕啦!
記住多浸腳暖宮啊!

別墅

國民生產總值:804

我今日DAY16, 前日同今日都係35.95度咋, 都唔知自己咩事

大宅

國民生產總值:1197

回覆樓主:

我体温低左2度,。。可能太凍

複式洋房

回覆 pochacco301 的帖子

有啲女生體溫係比較低,你係咪一向都比較低溫,話高低溫相差有0.3-0.5就ok,但太低始於不利成孕,
睇資料係咁講嘅。
得閒浸腳做下運動,血氣好啲對升溫有幫助,加油!:)

複式洋房

回覆 yeeyooyoo 的帖子

真係差好遠!一急凍就連基礎體溫都急跌!今日終於正常番,36.29

別墅

國民生產總值:804

winnie220 發表於 16-11-25 15:20
回覆 pochacco301 的帖子

有啲女生體溫係比較低,你係咪一向都比較低溫,話高低溫相差有0.3-0.5就ok,但太 ...

原來如此。。。今朝體溫又升返上36。2度

複式洋房

國民生產總值:202

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
你地體溫正常返未?天氣變凍之後,我體溫仲未正常返
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎