用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 229|主題: 56987

[淘寶] 淘了人民幣3500以上貨品,用咩找數方便及有優惠?

大宅

國民生產總值:3830

未試過找大額,用visa付款定其他好?

王國熱話
大家有冇緊緻產品介紹?c6話我殘咗好多,...
去水腫腳做咩好
有無jm用過COSME DECORTE 呢個牌子護膚品?
改善凹凸洞

大宅

國民生產總值:4717

VISA手續費高啊!
如果支付寶已認證,建議直接入錢在支付寶付款

複式洋房

國民生產總值:265

你係一件三仟伍以上,定係合埋呢?

伯爵府

國民生產總值:16685

引用:未試過找大額,用visa付款定其他好

原帖由 kathyb 於 16-11-24 發表
未試過找大額,用visa付款定其他好?
支付寶HK,冇手續費,今日比錢 1.12

伯爵府

國民生產總值:16449

回覆樓主:

呢期用支付寶HK無手續費最抵,未認證額度3000,完成中級認證有5000,高級認證無限額。
乜嘢貨嚟?如果京東、當當、國美等網站都有得賣的話,可以用銀聯信用卡付款,同價格會比用支付寶HK更抵。

大宅

ty1115 發表於 16-11-24 13:34
你係一件三仟伍以上,定係合埋呢?
二件

大宅

lyh80115 發表於 16-11-24 18:38
呢期用支付寶HK無手續費最抵,未認證額度3000,完成中級認證有5000,高級認證無限額。
乜嘢貨嚟?如果京東 ...
請問怎樣申請支付寶HK?

大宅

ko3go 發表於 16-11-24 13:30
VISA手續費高啊!
如果支付寶已認證,建議直接入錢在支付寶付款
唔計手續費,其實用VISA付款,,危險性高嗎?

伯爵府

國民生產總值:16449

kathyb 發表於 16-11-24 19:43
請問怎樣申請支付寶HK?

裝個淘寶全球app,進入支付寶hk,可以充值及做認證,入去睇睇了解下。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4717

kathyb 發表於 16-11-24 19:50
唔計手續費,其實用VISA付款,,危險性高嗎?

凡網上用信用卡付款,你要自己確認清楚,
保安自己要做到足(尤其是你自己電腦及網站是正版)

淘寶輸入了信用卡後,會在支付寶有紀錄
如擔心,建議在可以使用後,在支付寶取消信用卡的紀錄

大宅

ko3go 發表於 16-11-24 22:31
凡網上用信用卡付款,你要自己確認清楚,
保安自己要做到足(尤其是你自己電腦及網站是正版)
好的,唔該哂

複式洋房

國民生產總值:265

kathyb 發表於 16-11-24 19:38
二件
支付寶HK 未認證限三仟,你兩件貨可以分開付款,咁就唔過啦!

大宅

唔該哂各位回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎