用戶登入

找回密碼 | 註冊

強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
20oC.94%

義工

自由報料 今日: 24|主題: 256110

想買辦公室椅俾阿仔

伯爵府

國民生產總值:19697

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

大家有冇提議邊度有平靚正嘅辦公室椅?

睇過 IKEA 唔啱款,POSH 又太貴

公爵府

國民生產總值:26017

BKXmas勳章

回覆樓主:

可以内地買呀,我睇中西昊呢款,去睇睇,仲有好多款式,結構幾高檔架!留意雙12有無特價。京東或天貓買,前者用銀聯信用卡付款無手續費,後者有多種方法。

我在京东发现了一个不错的商品:西昊/SIHOO 人体工学电脑椅子 办公椅 老板椅 家用转椅 M28 黑色,点击查看:http://m.jd.com/product/1011773942.html | 下载京东APP查看更多商品:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【Sihoo人体工学电脑椅 家用 转椅办公椅子老板椅 清爽透气全网椅】¥AAccZDdV¥http://e22a.com/h.1aOb9N?cv=AAccZDdV&sm=0ca5b3

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

Thx!

大宅

國民生產總值:2638

BKXmas勳章

土瓜灣道近庇利街, 有一間買二手的真皮辦公室椅,幾百元一張很新。

wcpcelia    發表於 16-11-28 10:12

男爵府

國民生產總值:5331

BKXmas勳章

syksyk 發表於 16-11-26 10:24
土瓜灣道近庇利街, 有一間買二手的真皮辦公室椅,幾百元一張很新。

求地址?

翡翠宮

國民生產總值:93839

BKXmas勳章

kittylock 發表於 16-11-24 13:47

上海街看下

大宅

國民生產總值:3303

BKXmas勳章

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

伯爵府

回覆樓主:

真皮定彷皮?

男爵府

國民生產總值:5283

BKXmas勳章

回覆 kittylock 的帖子

上圖係新定2手?

大宅

國民生產總值:3809

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:3637

BKXmas勳章

回覆樓主:

二手野大把!

伯爵府

國民生產總值:19377

BKXmas勳章

珍珠宮

國民生產總值:46941

BKXmas勳章

kittylock 發表於 16-11-24 13:47

我買過2張辦公室椅, 都係淘寶網買(同1店舖)。 可以叫賣家直接運黎香港, 運費應該係人民幣95元(第1次買叫賣家運)。 第2次買就用淘寶直送, 運費人民幣82元。 如果你用淘寶直送, 付款前記得叫賣家改0運費至好付款。因為國內係包郵。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

健康的生活態度 - 其實不一定是要相信將來會變得更好,只不過是不對現況發牢騷或埋怨便是了。

「多欣賞、少挑剔;多感恩、少責備」,使相愛的人能相守到永遠!

大宅

國民生產總值:2638

BKXmas勳章

回覆 ececbaby 的帖子

馬頭圍道200前後,近傲形
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎