用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 90|主題: 57058

[淘寶] 雙11終於收貨了

男爵府

國民生產總值:5367

畀面勳章

實在太多,整一張全圖,有興趣再放張大圖同link吧
有燈膽,figure,小童衫褲,返學襪褲,小童底衫(馬莎正品(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)),鞋,褸,連身裙,頸鍊,雨鞋套,利是封,,頭抓夾,頭筐,mon貼,手機殼,飯煲仔,放蛋架,牆貼,藏電線條,眼鏡鼻托,仲有一套英文圖書(24本),玩具槍

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
急聘: 夜班 / 中班 保安員
請人-電訊業direct sales
大型電訊公司請hotline
現金出糧 - 屯門區西餐廳 聘請全職或兼職...

珍珠宮

國民生產總值:37016

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

男爵府

國民生產總值:7350

嘩!真係乜都有
。燈泡有無爛?我唔敢淘
怕運送易碎!

珍珠宮

國民生產總值:35183

男爵府

畀面勳章

TingTing 發表於 16-11-24 19:07
嘩!真係乜都有
。燈泡有無爛?我唔敢淘
怕運送易碎!

無爛好實淨~~~佢包裝唔嚴密,可以話係簡陋添 咁都唔爛,我都比個叻叻豬佢

男爵府

國民生產總值:8662

好耐無見過呢D真.分享嘅post喇,等待你嘅分享文

大宅

國民生產總值:2133

gigi19810326 發表於 16-11-24 13:49
實在太多,整一張全圖,有興趣再放張大圖同link吧
有燈膽,figure,小童衫褲,返學襪褲,小童底衫(馬莎正 ...

想知返學襪褲料好唔好 有冇link

禁止訪問

國民生產總值:122

男爵府

國民生產總值:7571

回覆 TingTing 的帖子

燈泡我買過許多次都無爛的. 有一次店主就咁放入個盒入面, 我收到都無爛, 好神奇的.
我估燈泡唔係想象中咁易爛的.

翡翠宮

國民生產總值:93128

動物勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 2015xmas

男爵府

國民生產總值:7350

Yeelim 發表於 16-11-25 00:47
回覆 TingTing 的帖子

燈泡我買過許多次都無爛的. 有一次店主就咁放入個盒入面, 我收到都無爛, 好神奇的. ...
咁等我試下買先。謝謝你地O

男爵府

畀面勳章

peppamo 發表於 16-11-24 22:17

想知返學襪褲料好唔好 有冇link

都幾好,我買白襪褲,係真係“白色“唔係米色所以我覺得好~~厚度都幾好

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【春秋款加厚无骨针织纯棉儿童连裤袜女童打底裤袜宝宝白色舞蹈袜子】¥AAcIXyOa¥http://e22a.com/h.YBKJpO?cv=AAcIXyOa&sm=3ff044

大宅

gigi19810326 發表於 16-11-25 09:12

都幾好,我買白襪褲,係真係“白色“唔係米色所 ...

thx !雙11買左幾錢?見依家都已經幾抵

男爵府

畀面勳章

peppamo 發表於 16-11-25 09:27
thx !雙11買左幾錢?見依家都已經幾抵

雙11都係呢個價

大宅

國民生產總值:2493

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

gigi19810326 發表於 16-11-25 10:28
雙11都係呢個價

thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎