用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 39|主題: 10887

點樣/邊度買能恩最平?

大宅

國民生產總值:3981

請教一下。。點樣買/邊度買能恩3最平?
藥房? 去萬寧用減$20優惠? 定超市好。。?
能恩真係好貴 有媽媽可share下點做個精明c9嗎

複式洋房

國民生產總值:412

taurusb 發表於 16-11-24 14:11
請教一下。。點樣買/邊度買能恩3最平?
藥房? 去萬寧用減$20優惠? 定超市好。。?
能恩真係好貴 有 ...

係呢度徵咪平囉

大宅

Vick2yeung 發表於 16-11-25 13:34
係呢度徵咪平囉

好難長期徵到

子爵府

國民生產總值:12100

BB仲食緊1號, 3號平均幾錢左右?

複式洋房

國民生產總值:412

tristyma 發表於 16-11-25 17:53

但係你又問3號既??

侯爵府

國民生產總值:22407

回覆樓主:

藥房比較平,不過都有差價

別墅

國民生產總值:506

你搵能恩ee買,雖然都係藥房價,但有得送禮物,我之前買左2箱12罐,送左fisher price餐椅

洋房

國民生產總值:43

Tingsky 發表於 16-11-26 00:27
你搵能恩ee買,雖然都係藥房價,但有得送禮物,我之前買左2箱12罐,送左fisher price餐椅
...

請問點樣搵到能恩ee

別墅

szesze4055 發表於 16-11-26 01:18
請問點樣搵到能恩ee

能恩ee週圍藥房走架,我果次咁啱撞到佢

洋房

國民生產總值:43

Tingsky 發表於 16-11-26 23:36
能恩ee週圍藥房走架,我果次咁啱撞到佢

請問係邊區撞

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

我見萬寧賣緊$33x

大宅

Sorry打錯,$23x先岩

大宅

Tingsky 發表於 16-11-26 00:27
...

搵能恩ee買平均要幾錢呀?要買2箱先有野送嗎? 謝謝

別墅

taurusb 發表於 16-12-4 11:15

價錢跟能恩EE駐果間藥房既價錢,每間都有機會唔同,睇佢咁啱駐果間賣幾錢

買一箱(6罐)都有野送架啦!但如果買1-2罐,都應該可送奶粉條!

別墅

價錢跟能恩EE駐果間藥房既價錢,每間都有機會唔同,睇佢咁啱駐果間賣幾錢

買一箱(6罐)都有野送架啦!但如果買1-2罐,都應該可送奶粉條!

別墅

別墅

別墅

別墅

大宅

國民生產總值:1055

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
回覆 taurusb 的帖子

藥房應該200左右
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎