用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

手機樂園 今日: 26|主題: 21788

[其它] 香港寬頻$108 5gb 4G

大宅

國民生產總值:1703

有人用緊嗎?會太慢嗎?

王國熱話
多一個用途 ^~^
cc 牛皮
My new CC
H最新色耳環,好靚啊

洋房

國民生產總值:42

回覆樓主:

屋企人用緊,好快,好多地區都有2xM

大宅

國民生產總值:1293

wyleung1 發表於 16-11-28 09:59
屋企人用緊,好快,好多地區都有2xM

咁平好用嗎?
hoiyiuma

大宅

國民生產總值:4577

Maymay9800 發表於 16-11-24 14:28
有人用緊嗎?會太慢嗎?

好ok, 好用

複式洋房

國民生產總值:159

近排都有留意
不過暫時未有fd用,有冇人用開?
我就打算轉3仔,識幾多人用又算快

大宅

國民生產總值:1338

我都諗緊呢個定 "屎媽通" 果個$88任上網好 ?

珊瑚宮

國民生產總值:109961

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

yuenyuen66 發表於 16-11-30 15:56
我都諗緊呢個定 "屎媽通" 果個$88任上網好 ?
HKBN咪用屎媽通網絡

別墅

國民生產總值:723

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
LedTV 發表於 16-12-1 02:08
HKBN咪用屎媽通網絡

咁請問 HKBN 用呢個 Smartone network 同真係 Smartone 台嘅 network 係一樣? 咁就應該好正喎!

我而家其實用緊 88 蚊 Sun mobile. 用 CSL 台。就完約,佢 offer 我個新 plan 同 HKBN 的一樣。所以諗緊續 Sun 定跳去 HKBN 用 smartone...

複式洋房

國民生產總值:126

可PM我查詢企業優惠

大宅

國民生產總值:1703

StunningWkgMom 發表於 16-12-2 14:06
咁請問 HKBN 用呢個 Smartone network 同真係 Smartone 台嘅 network 係一樣? 咁就應該好正喎!

我而家其 ...

香港寬頻4g喎

伯爵府

國民生產總值:19117

Maymay9800 發表於 16-12-2 16:18
香港寬頻4g喎
SUN Mobile都係4G。

伯爵府

StunningWkgMom 發表於 16-12-2 14:06

我而家其 ...

我和你一様, 你會怎樣決定去留?

大宅

國民生產總值:3041

環保接龍勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
應該快過sun mobile

別墅

國民生產總值:918

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 PaPa 的帖子

揀sun mobile啦,用爆左用户外wifi熱點頂住,多過hkbn好多。

伯爵府

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
k2674 發表於 16-12-3 19:04
應該快過sun mobile

為什麼咁肯定?

別墅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
PaPa 發表於 16-12-2 22:23
我和你一様, 你會怎樣決定去留?

Hello Papa. Sun mobile overall 都唔錯,但好間唔中會完全冇哂 signal. 隔一陣又有返,我又冇去特別地方,只係坐喺 office 都會咁。另外搭地鐵經過有幾個站,其中一個係灣仔,又係突然冇哂 signal ...

所以諗住轉,我估 smartone 會收得好啲?

大宅

國民生產總值:4186

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
StunningWkgMom 發表於 16-12-5 16:04
Hello Papa. Sun mobile overall 都唔錯,但好間唔中會完全冇哂 signal. 隔一陣又有返,我又冇去特別地方 ...

論口碑呢幾年smartone差過csl好多,你都係唔好期望咁高喇

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
whyyou 發表於 16-12-5 20:18
論口碑呢幾年smartone差過csl好多,你都係唔好期望咁高喇

oh really ...

複式洋房

國民生產總值:126

用HKBN企業plan可以share wifi, 沒有限速的

伯爵府

eddism 發表於 16-12-6 19:50
用HKBN企業plan可以share wifi, 沒有限速的
有無詳細?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎