用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 101|主題: 61280

[淘寶] 超好用的碎肉機

大宅

國民生產總值:4397

BKXmas勳章

諗著咁平用試下既心態買部黎玩下啦,果然碎肉好 OK.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

333s    發表於 16-11-24 17:32

王國熱話
如果唔追新model, ip7/ip6, ipSE邊隻好用?
2000-3000平價機,有咩選擇?
請問哪裡買二手Iphone店好
LG V20 是否開始燒底板?

男爵府

國民生產總值:8195

雞年勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 BKXmas勳章

我都買左部咁既款幾十蚊人仔...好好用!!
不過我個兜係玻璃架唔同你

大宅

BKXmas勳章

famhappy 發表於 16-11-24 16:02
我都買左部咁既款幾十蚊人仔...好好用!!
不過我個兜係玻璃架唔同你

係有玻璃款架,係店主發錯左貨比我見無咩影響就照用,真心覺好好用。

男爵府

國民生產總值:8195

雞年勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 BKXmas勳章

bechan168 發表於 16-11-24 16:05
係有玻璃款架,係店主發錯左貨比我見無咩影響就照用,真心覺好好用。
...
係呀..又平又抵用!!
我用左成年差不多隔幾日用一次都未壞算係咁....

男爵府

國民生產總值:7233

DHA勳章 BKXmas勳章

bechan168 發表於 16-11-24 14:47

Link Pls...tks (早之有部咁正既機, 買部返來整Baby Food)

大宅

BKXmas勳章

famhappy 發表於 16-11-24 16:07
係呀..又平又抵用!!
我用左成年差不多隔幾日用一次都未壞算係咁....

淘既未必唔係唔好既,我頭先先幫 4個同事落 order 訂左5 部

大宅

BKXmas勳章

artai430 發表於 16-11-24 16:42
Link Pls...tks (早之有部咁正既機, 買部返來整Baby Food)

我在淘寶全球發現了漢佳歐斯絞肉機家用電動不鏽鋼餡菜打辣椒攪拌蒜蓉泥器碎肉機小型,一起來看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=539064794994&toSite=main

瑪瑙宮

國民生產總值:140122

BKXmas勳章

bechan168 發表於 16-11-24 14:47

我的是 玻璃
碎肉, 碎蝦, 尢魚, 花生.... 等。 upto my requirement

性價比。 平靚正
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。愛理性交流討論。 *本人文化水品有限, 無法與公主/ '衣来伸手,饭来张口者,喜批評, 而無建設性' 交流溝通。 你永遠是對的。。。

翡翠宮

國民生產總值:95821

瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

回覆:超好用的碎肉機

大宅

BKXmas勳章

333s 發表於 16-11-24 17:31
我的是 玻璃兜。
碎肉, 碎蝦, 尢魚, 花生.... 等。 upto my requirement

真係平,靚,正

大宅

國民生產總值:2163

BKXmas勳章

搞出來同係豬肉店搞碎一樣嘛?
因為之前有一部搞左出來一絲絲的

男爵府

國民生產總值:8563

BKXmas勳章

係呀, 我都買左部玻璃款的, 都好好用.

複式洋房

國民生產總值:153

BKXmas勳章

bechan168 發表於 16-11-24 17:20
我在淘寶全球發現了漢佳歐斯絞肉機家用電動不鏽鋼餡菜打辣椒攪拌蒜蓉泥器碎肉機小型,一起來看!http://deta ...

請問是插電還是入電芯的?

男爵府

國民生產總值:7233

DHA勳章 BKXmas勳章

bechan168 發表於 16-11-24 17:20
我在淘寶全球發現了漢佳歐斯絞肉機家用電動不鏽鋼餡菜打辣椒攪拌蒜蓉泥器碎肉機小型,一起來看!http://deta ...
些些

大宅

BKXmas勳章

chunhimmama 發表於 16-11-25 08:08
請問是插電還是入電芯的?

插電架。

大宅

BKXmas勳章

artai430 發表於 16-11-25 08:43
些些

唔好客氣。

大宅

國民生產總值:1023

BKXmas勳章

一定抵用及穩陣過系街邊做 Road Show 果啲檔攤先,果啲檔攤所謂保用證嘅電話及地址都係太空資料,全部都係問題貨及次貨,現場測試當然冇問題,買返去成日用就好危險!

大宅

國民生產總值:2210

BKXmas勳章

我以前係百佳買個一部雜muk 碎肉機,用左2次已經壞了,個摩打好易燒
呢部會吾會好易燒摩打架 ?
同埋干磨 得吾得 ?
thx

大宅

國民生產總值:2210

BKXmas勳章

Kenwood 都係呀,部麵包機用左半年就壞,
拎去整 用多半年又係吾識轉,已經過保養,變廢棄物了

大宅

國民生產總值:3054

雞年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 BKXmas勳章

回覆 bechan168 的帖子

你買3L ?如果 4人家庭3L夠用?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎