自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

子爵府

好Q僧佢, 不知所謂. 有錢大晒, 希望佢下世做家畜

咁多錢玩女人, 捐嚟做善事喇.

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

引用:Quote:momo06+發表於+16-11-24+15:02+同感

原帖由 rex13 於 16-11-24 發表
想問十欣, 同gg, 同分分
都比佢唱過ka, 想8唱過啲咩……?
人地賺錢者,搵够多謝老闆就走啦,都叫ex?四爺,才子果D先系人地ex

禁止訪問

回覆樓主:

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

mimikins8888 發表於 16-11-24 14:56
佢最近對鋁小姐的批評,顯示佢好小器,像潑佬駡街,有佢講,無人講。十幾年來,佢要她的美貌身材,她亦付出 ...

霸氣男人就如此天真 大家當每日一笑吧!

wbrenda    發表於 16-11-24 15:20

公爵府

大L把口係唔收, 不過呂君唔值得同情....

wcpcelia    發表於 16-11-24 17:13
踩玻璃朋友    發表於 16-11-24 15:25
pomanlife    發表於 16-11-24 15:22
180    發表於 16-11-24 15:18

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

個男人真系不知所謂!2個女人當日跟你都系為左錢,劉生除左有錢外仲包養緊一大堆女人,仲要比男既打哥爾夫球,唔系貪你既錢唔通貪你系俏伯父?
宜家又話一個好貪錢,一個唔貪錢,真系自欺欺人!
甘樣唱自己仔女既阿媽臉皮厚過恐龍皮,一對仔女如何面對親戚朋友。

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

廷廷媽 發表於 16-11-24 15:03
咁肉緊仲咩? 好少富豪肯做呢D大龍鳳比公眾睇, 大家當多件事8下咪算啦....
..咪係, 我地又唔係呂小姐親友, 洗鬼咁肉緊咩.....買多兩包花生好過啦...

.....其實我覺得呂小姐真係唔抵可憐架..如果大劉講既說話係真既, 咩幾千數貼士都要claim返, 呀哥借十萬都要問大劉拎.....同埋成日搞咁多小動作出聲明.......佢搞到今時今日咁, 真係自己攞尼囉..

mabel7705    發表於 16-11-24 16:06
pomanlife    發表於 16-11-24 15:22
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

公爵府

freshrose 發表於 16-11-24 15:05
原來有姊妹係公司做野就叫做有目的, 貪錢..........你覺得擺個人係度就可以吞左間公司, 呢種想法會唔會太 ...

係囉,我覺得係如果華置有咩事,就甘比家姐孭鑊好過要自己仔上身咁咋

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:佢最近對鋁小姐的批評,顯示佢好小器,像潑

原帖由 mimikins8888 於 16-11-24 發表
佢最近對鋁小姐的批評,顯示佢好小器,像潑佬駡街,有佢講,無人講。十幾年來,佢要她的美貌身材,她亦付出 ...
通街唱前度,冇分男、女,有冇錢,大把人咁做。

咁不幸聽到、睇到,聽完就算。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

伯爵府

回覆樓主:

一好返都報仇咁報 ~
好有中氣日日鬧

pomanlife    發表於 16-11-24 15:23

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

甄太太 發表於 16-11-24 15:10
佢肯俾廿億過我,我話知佢唱山歌
same here.

siamsiam    發表於 16-11-24 15:22
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

QUEEN314 發表於 16-11-24 15:12
好Q僧佢, 不知所謂. 有錢大晒, 希望佢下世做家畜

咁多錢玩女人, 捐嚟做善事喇. ...

佢真係無乜做慈善

子爵府

畀面勳章

180 發表於 16-11-24 15:17
..咪係, 我地又唔係呂小姐親友, 洗鬼咁肉緊咩.....買多兩包花生好過啦...
是鬼但啦,我地呢d普通人俾老細煎皮拆骨閙全家,做多十世生一村人都無可能有廿億,係我收完錢叫佢咪甘勞氣,棧激親自己!!

sumlam    發表於 16-11-24 18:05

用戶要求終止服務

180 發表於 16-11-24 15:17

水晶宮

回覆 mimikins8888 的帖子

其實我同意你架!

侯爵府

molasses 發表於 16-11-24 15:18
係囉,我覺得係如果華置有咩事,就甘比家姐孭鑊好過要自己仔上身咁咋

華置係上市公司黎架, 點會可以一個人話哂事啊

都唔明點解d 人睇呢d 新聞可以睇到咁上心, 抱打不平咁

大劉係唔好, 但都唔見得呂小姐好好, 其實大家咪都係各取所需, 取完咪散band

mabel7705    發表於 16-11-24 16:08

伯爵府

回覆樓主:

駛乜睇唔過眼,你情我願姐,你估鋁小姐唔知佢咩人,為錢咩都忍到

子爵府

cathy-tse 發表於 16-11-24 15:06
佢識咁多女人就天公地道

比佢養就要忍喎
佢講出黎係要阻止呢個女人搞小動作繼續搵佢D友好傳媒唱衰佢兩個人,因為呢個女人好勝心強輸左冇財產分條氣唔順又冇面從此SAYONARA.
怎麼你會聽一個心理唔平衡既人所說, 去對付一個已被佢騒擾欺凌十幾年, 束手無策既病人?? 將來有一日, 佢亦都可以同樣心狠手辣地對付並趕絕一個曾經係朋友既你. Good Luck!

象牙宮

回覆樓主:

都唔係既,大樓係谷氣先會咁講啫!應該係呂小姐做左D野好過份,激到大樓要登報話分手!呂小姐又死唔斷氣咁又登報扮可憐,大樓先又再鬧爆佢數臭佢啫!有錢人條氣就係咁,有錢大曬要合佢心意架啦!

踩玻璃朋友    發表於 16-11-24 15:45

子爵府

其實跟得佢脾氣咁臭,都預咗啦,當年呂小姐跟佢時,大留咪又係開記招數臭前度王小姐,又話人係專業小雞,難聽過依家鬧呂小姐多多聲啦,大留已經好留口啦不過我就真係信報應哩家野,當年呂小姐做第三者加入大留同王小姐,依家就俾甘比第四者介入

首頁
12345...11

尾頁

跳至