用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工
2017年6月廣華媽媽

民房

國民生產總值:11

呢度會唔會有廣華媽媽? 大家大約幾時book產檢? book到幾時? 我唐氏同產檢都book到1月呀, 大家係咪一樣?

王國熱話
學戒尿片睇邊本繪本好?
有無網上言情小說推介呀?
請問有無古言小說可推介?

洋房

國民生產總值:60

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
junaugbb 發表於 16-11-24 15:05
呢度會唔會有廣華媽媽? 大家大約幾時book產檢? book到幾時? 我唐氏同產檢都book到1月呀, 大家係咪一樣? ...

你好呀,我都係廣華6月媽媽,產檢都係排到1月頭

洋房

國民生產總值:39

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

Hello! 我預產期6月頭,有咗5週已經知道。可能因為早去登記,所以我11月已經喺廣華度咗頸皮,第一次產檢係今個月中。

民房

國民生產總值:6

發表於 前天 12:43 |顯示全部帖子
我同樓上一樣, 11月底做左唐氏, 12月中第一次產檢

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎