用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 375|主題: 117474

[日本] pass問題

複式洋房

國民生產總值:282

你地去邊度買關西pass同大阪pass

王國熱話
10月尾又要考試啦~想收集呢兩個月小學常...
整壽司問題
怪味糖邊度買?
聖誕去韓國,邊度有平靚正既雪褸雪褲賣

珍珠宮

國民生產總值:35080

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:你地去邊度買關西pass同大阪pass

原帖由 lamjy 於 16-11-24 發表
你地去邊度買關西pass同大阪pass
計啱邊個啱用先去到先買

身體健康,生活愉快

複式洋房

關西機場買嗎?多唔多人排隊買?

複式洋房

Day1.13:20機場~關西附近特賣場~囉房
Day2.早餐~今昔館~天神橋商店食飯~天守閣~大阪歷史博物館~日本橋
Day3.黑門市場~奈良~心齋橋
Day4.梅田~通天閣~難波道地掘
Day5~6:有馬溫泉

我行程係咁,可以比意見我點買先岩嗎

大宅

國民生產總值:1079

lamjy 發表於 16-11-24 18:31
Day1.13:20機場~關西附近特賣場~囉房
Day2.早餐~今昔館~天神橋商店食飯~天守閣~大阪歷史博物館~日本 ...
你的行程, 除左最後兩日可以考慮阪急或阪神 Pass 之外.
其餘行程買 Pass, 買一張蝕一張.

複式洋房

clubman1800 發表於 16-11-25 00:24
你的行程, 除左最後兩日可以考慮阪急或阪神 Pass 之外.
其餘行程買 Pass, 買一張蝕一張.
...

意思係只有最後兩日買pass.其餘比錢答?

大宅

國民生產總值:1079

lamjy 發表於 16-11-25 00:36
意思係只有最後兩日買pass.其餘比錢答?
你覺得好詫異嗎 ?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎