用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

嬰兒醫護 今日: 15|主題: 75809

10個月BB嘴唇曝裂流血,可以搽乜,請指教!

大宅

國民生產總值:1564

BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

請問可唔可以用椰子油,謝謝!

王國熱話
冬天你會點樣暖身?
你會和小朋友一齊玩Pokemon Go嗎?
由哪位幫BB命名?
你喜歡香港的「冰點」氣溫嗎?

大宅

國民生產總值:2520

育兒性格勳章 BKXmas勳章

Kurt88 發表於 16-11-24 15:17
請問可唔可以用棷子油,謝謝!

可以,亦可比啲雪耳水佢飲,點煲就睇bb鍾意食乜。

大宅

jody4444 發表於 16-11-24 19:09
可以,亦可比啲雪耳水佢飲,點煲就睇bb鍾意食乜。

椰子油有冇分邊隻可以食,謝謝你

侯爵府

國民生產總值:20077

BKXmas勳章

Kurt88 發表於 16-11-24 19:49
椰子油有冇分邊隻可以食,謝謝你

有分,要買寫明食用既椰子油

俾多啲水bb飲,乾得滯,所以熱氣

大宅

國民生產總值:2291

BKXmas勳章

可以搽乳头膏。

大宅

trustme3344 發表於 16-12-12 09:08
可以搽乳头膏。

Thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎