用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 488|主題: 117304

[泰國] 曼谷酒店

男爵府

國民生產總值:5957

可以推介吓邊間酒店啱一家大細住嘛? 包早餐, budget 1000-1400 per night. thanks

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

男爵府

國民生產總值:5718

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
siuangel1 發表於 16-11-24 15:32
可以推介吓邊間酒店啱一家大細住嘛? 包早餐, budget 1000-1400 per night. thanks

你㨂Marriott d Service apartment. 我住2房flat. 好得!

男爵府

TTJTMaMa 發表於 16-11-29 23:14
你㨂Marriott d Service apartment. 我住2房flat. 好得!

但係唔係雙床房? 會唔會好格 zip?

男爵府

siuangel1 發表於 16-11-29 23:40
但係唔係雙床房? 會唔會好格 zip?

one king size room and one double bed

男爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
TTJTMaMa 發表於 16-11-29 23:48
one king size room and one double bed

有冇包早?

男爵府

siuangel1 發表於 16-11-30 01:17
有冇包早?

我記得有

男爵府

TTJTMaMa 發表於 16-11-30 08:45
我記得有

咁早餐 ok 嘛? 因為帶小朋友, 早餐响酒店食埋會方便啲

男爵府

siuangel1 發表於 16-11-30 08:49
咁早餐 ok 嘛? 因為帶小朋友, 早餐响酒店食埋會方便啲

ok 的! 曼谷D 4/5星酒店都唔差, 這酒店缺點係個泳池凍

大宅

國民生產總值:3059

siuangel1 發表於 16-11-24 15:32

啱啱住過 Marriott sukhumvit (同一幢酒店有分apartment 同普通酒店房,我地住酒店房)

係thong lor 地鐵站行1-2分鐘,twin room 係2張雙人床。大約$1200一晚包早

早餐都唔錯,熱盤日日都唔同款。

男爵府

TTJTMaMa 發表於 16-11-30 09:08
ok 的! 曼谷D 4/5星酒店都唔差, 這酒店缺點係個泳池凍

附近有冇 spa?

男爵府

chaichai28 發表於 16-11-30 09:12
啱啱住過 Marriott sukhumvit (同一幢酒店有分apartment 同普通酒店房,我地住酒店房)

係thong lor 地鐵 ...

附近有冇 spa?

男爵府

國民生產總值:5276

Lit Bangkok Hotel or Lit Bangkok Residence. Next to BTS National Stadium

大宅

國民生產總值:3059

siuangel1 發表於 16-11-30 09:27
附近有冇 spa?

唔太清楚,我地唔係係果頭做spa
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎