用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 161|主題: 117153

[韓國] 想問下各位JM! 愛寶樂園定樂天世界好玩D呢??  

大宅

國民生產總值:3388

兩大兩細去(5/7歲)!佢地有咩分別呢? 坐MTR去邊個會方便D? 你地通常在香港book定飛定去到先買?? 可以介紹一下嗎? 樂天會啱小朋友多D嗎? 
第一次帶細路去第一次去既地方,又人生路不熟,所以問多左野! 見諒!

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

洋房

國民生產總值:85

TinTinMame 發表於 16-11-24 15:39
兩大兩細去(5/7歲)!佢地有咩分別呢? 坐MTR去邊個會方便D? 你地通常在香港book定飛定去到先買? ...

我buy愛寶多啲,樂天方便但舊!

大宅

Yammy43216 發表於 16-11-24 16:04
我buy愛寶多啲,樂天方便但舊!

多謝回覆! 愛寶難去D嗎?你點去嫁??
如果冬天去D動物咪5係好見到??我一月去呀!

洋房

TinTinMame 發表於 16-11-24 16:11
...

我係響淘保叫黃包車,直接去愛寶,一定提早叫!都係中國人司機!

wcpcelia    發表於 16-11-25 15:24

洋房

...

我係剛過去的暑假去,所以唔清楚動物會否冬眠!

男爵府

國民生產總值:6890

愛寶又大又多野玩, 但搭車不方便,

我們一行13, 去時搭mtr再轉巴士,

走時, 等好耐也冇巴士, 搭的士回酒店, 大約$300 港幣

大宅

國民生產總值:1761

兩大兩細去(5/7歲)!佢地有咩分別呢? 坐MTR去邊個會方便D? 你地通常在香港book定飛定去到先買? ...

愛寶好玩,我今年農歷年去,好多動物睇,冇冬眠喎
有shuttle 去架,你上愛寶官網睇下
Klook都有shuttle 去

男爵府

國民生產總值:8933

idaidang 發表於 16-11-24 17:31
Klook都有shut ...

其實係唔係露天?xmas 去會唔會好凍呢?

男爵府

國民生產總值:8933

idaidang 發表於 16-11-24 17:31
Klook都有shut ...

大概可以玩幾多鐘呢?

大宅

binbin仔 發表於 16-11-24 21:42
其實係唔係露天?xmas 去會唔會好凍呢?

露天,都大風

大宅

binbin仔 發表於 16-11-24 21:44
大概可以玩幾多鐘呢?

我玩到4點幾已攰到嘔,唔記得6點還是6:30搭返shuttle 走

別墅

國民生產總值:521

愛寶好玩D。

大宅

國民生產總值:1245

引用:愛寶又大又多野玩, 但搭車不方便,我們一行1

原帖由 111aaa 於 16-11-24 發表
愛寶又大又多野玩, 但搭車不方便,

我們一行13, 去時搭mtr再轉巴士,
想問你酒店係咩位置呀?我怕到時要叫的士,thx

男爵府

國民生產總值:6890

回覆 acmcdull 的帖子

東大門, IBIS

男爵府

國民生產總值:5308

...

我前年都係新年去愛寶,都有動物既,但其實除咗動物,仲有遊樂設施(好似海洋公園咁),又有滑雪泡,所以都好多野玩,玩到夜晚,入黑都幾凍,凍過市區。

大宅

idaidang 發表於 16-11-24 22:23
我玩到4點幾已攰到嘔,唔記得6點還是6:30搭返shuttle 走
多謝回覆! 請問你:

1)你係Klook book shuttle 時有冇book門票?
2)你記5記得book shuttle幾$?
3)Shuttle係邊度落車?

謝謝您! 

大宅

TinTinMame 發表於 16-11-25 10:25
多謝回覆! 請問你:

1)你係Klook book shuttle 時有冇book門票?

門票係hopetrip買
email酒店叫staff幫忙book官網架shuttle,價錢忘記了
我住ever8,所以係新村上落車,係明洞、東大門都有站,你可睇返官網

大宅

國民生產總值:1245

回覆:111aaa 的帖子

thx

大宅

國民生產總值:3812

鍾意愛寶多D,地方大D,遊戲多D
個時唔識路,去程想搵巴士但搵唔到,於是坐地鐵再轉車,坐了好耐,回程門口有coach,唔駛2小時返到市中心

別墅

國民生產總值:515

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
idaidang 發表於 16-11-25 10:29
門票係hopetrip買
email酒店叫staff幫忙book官網架shuttle,價錢忘記了
我住ever8,所以係新村上落車,係 ...

剛剛訂咗 27/12,$88.00 愛寶 shuttle bus
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎