用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4593|主題: 870256

新界/九龍區, 邊個公園比較多遊樂設施...

彩鑽殿

國民生產總值:802846

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

合7-10歲, 謝謝大家

男爵府

國民生產總值:5083

wcpcelia 發表於 16-11-24 15:47
合7-10歲, 謝謝大家

咁大個都吾玩啦,應該去迪士尼or海洋公園

複式洋房

國民生產總值:488

回覆樓主:

九龍公園

彩鑽殿

國民生產總值:802846

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

funghon 發表於 16-11-24 16:59
咁大個都吾玩啦,應該去迪士尼or海洋公園
想玩千秋, 大型滑梯果D呀

侯爵府

國民生產總值:22951

wcpcelia 發表於 16-11-24 17:10
想玩千秋, 大型滑梯果D呀

我諗除左香港公園新起番果條叫做長滑梯之外,香港無咩邊個公園會有大滑梯。至於千秋,我見啲舊屋村仲有得玩

wcpcelia    發表於 16-11-25 08:24

大宅

國民生產總值:4120

沙田公園幾大,設施都多,不過分佈係唔同既地方,新城市廣場又有個史奴比公園,個滑梯都幾好玩,但係唔大

wcpcelia    發表於 16-11-25 08:24

水晶宮

國民生產總值:51870

動物勳章

引用:Quote:wcpcelia 發表於 16-11-24 17:10 想

原帖由 恩庭寶貝 於 16-11-24 發表
我諗除左香港公園新起番果條叫做長滑梯之外,香港無咩邊個公園會有大滑梯。至於千秋,我見啲舊屋村仲有得 ...

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎