用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1312|主題: 869791

如果比1億你叫你連續一年日日上bk  

大宅

國民生產總值:2762

開或回post 都企係金小姐嗰面,你願唔願意?

坦白講,我願意!,

唔係怪獸    發表於 16-11-24 19:11

別墅

國民生產總值:557

回覆:如果比1億你叫你連續一年日日上bk

你收咁貴, 我200 萬都做呀

angiecarl    發表於 16-11-24 16:56

珍珠宮

國民生產總值:44944

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

梗係殺啦, 1千萬都做

侯爵府

國民生產總值:20827

♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

侯爵府

國民生產總值:23460

10年日日上, 一次過比10億我得吾得?

侯爵府

報名排邊度? 龍尾係邊?

侯爵府

國民生產總值:24349

hashtag影視迷勳章 2015xmas

唔好同我爭, 我100萬一年, 仲送多10個HIT POST

Dwmn    發表於 16-11-25 00:59
.........................................

侯爵府

摩登姑娘 發表於 16-11-24 15:53
10年日日上, 一次過比10億我得吾得?
我個人好有誠信, 預支左先啦, 如果唔係10年後10億可能唔值好多, 我拎呢10億去投資, 剩係收息都夠我洗了~

珊瑚宮

國民生產總值:112264

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

honeyhonry 發表於 16-11-24 15:52

1千萬我做呀呂小姐!

反正呢到大把5角,

我日日支持妳!支持到妳做BK呂神、大褸太太又㸃話啫

侯爵府

lovestarry001 發表於 16-11-24 15:54
唔好同我爭, 我100萬一年, 仲送多10個HIT POST
JM, 有錢齊齊搵!!

男爵府

國民生產總值:5716

筍JOB喎

寶石宮

國民生產總值:407515

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

大家都出黎頂爛市咁啵

Dwmn    發表於 16-11-25 00:59
greenpea    發表於 16-11-24 18:17

水晶宮

國民生產總值:74846

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問去邊度報名?

tkkmama    發表於 16-11-24 15:56

珍珠宮

國民生產總值:32447

missparent 發表於 16-11-24 15:50
開或回post 都企係金小姐嗰面,你願唔願意?

坦白講,我願意!,

大宅

國民生產總值:4228

動物勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

上十年都做, 報名呀, 唔該

子爵府

國民生產總值:12947

honeyhonry 發表於 16-11-24 15:52

你唔好咁頂爛市好窩

我都唔貪心,唔洗1億,1千萬我日日係BK,香討,或其他討論區開post都制呀

侯爵府

國民生產總值:23460

小寶貝兒 發表於 16-11-24 15:54
我個人好有誠信, 預支左先啦, 如果唔係10年後10億可能唔值好多, 我拎呢10億去投資, 剩係收息都夠我洗了~ :w ...
果10億諗住用黎買hermes

水晶宮

國民生產總值:52337

大宅

國民生產總值:2615

回覆樓主:

做,會好比心機做 tim 呀

大宅

國民生產總值:3647

我又排
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎