用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 220|主題: 117192

[泰國] 水上巿場

大宅

國民生產總值:1211

12月中帶2個小朋友(1.5+3歳)去泰國,想去水上市場,會包車。請問有邊個水上市場會近曼谷一d,打算平日星期一至五去。另外,水上市場的治安 安全嗎?

王國熱話
淘寶玉石分享
淘全屋家俬用集運定每件直送?
風扇燈
淘傢俬

大宅

國民生產總值:1211

有冇人幫到我呀?

洋房

國民生產總值:95

HH_HH 發表於 16-11-24 16:03
12月中帶2個小朋友(1.5+3歳)去泰國,想去水上市場,會包車。請問有邊個水上市場會近曼谷一d,打算平日星 ...

曼谷個水上市場好似淨係星期六日先開齊嘢,平日無乜嘢睇,妳可以上網揾吓資料

版主

國民生產總值:97172

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我係跟local tour去,水上市場有好幾個,有一個好似週末至開,我去果個就日日開(因為跟團唔記得個名)
治安ok嘅放心!
包車可去埋美功睇火車市集,要留意火車班次
https://youtu.be/y1CG2cvHpg0

男爵府

國民生產總值:8337

BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Charlotte_mom 的帖子

可以給我團的資料,我會聖誕去且有老人家,

版主

國民生產總值:97172

動物勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
JoannMok 發表於 16-11-27 07:23
回覆 Charlotte_mom 的帖子

可以給我團的資料,我會聖誕去且有老人家,

去klook睇睇(火車市集唔需要坐上火車,係咩都睇唔到,我呻晒笨)
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎