用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

美容扮靚 今日: 130|主題: 113248

一冬天就乾到甩皮,點攪好

大宅

國民生產總值:2305

BKXmas勳章

一到冬天身體,手手腳腳就乾到甩皮,點攪好,沖完涼搽潤膚都係咁有無人都係咁

王國熱話
DR Kong 大減價
toonsland觀塘apm特價場(分享)
CLASSROOM 課室補充及教材開倉 (2016/10月)
請問有冇人知AEON幾時會有BB用品展?

洋房

國民生產總值:47

BKXmas勳章

係咪缺乏維他命x 其中一種呀

大宅

國民生產總值:4171

BKXmas勳章

小妖 發表於 16-11-24 16:17
一到冬天身體,手手腳腳就乾到甩皮,點攪好,沖完涼搽潤膚都係咁有無人都係咁
...
楂甘油

大宅

BKXmas勳章

敏兒mo 發表於 16-11-24 16:53
係咪缺乏維他命x 其中一種呀

點知缺邊種?

大宅

BKXmas勳章

yintung100 發表於 16-11-24 16:59
楂甘油

都試過,甘油都有效

大宅

國民生產總值:1210

BKXmas勳章

小妖 發表於 16-11-24 16:17
...
我係甩得好誇張,一除衫褲全部都係皮,你試下買支aqueous cream,好潤唔lup,藥房有得買應該好平!醫生開

大宅

國民生產總值:1117

BKXmas勳章

Aqueous cream is good ~

大宅

國民生產總值:1865

BKXmas勳章

lovelywww 發表於 16-11-24 17:34
我係甩得好誇張,一除衫褲全部都係皮,你試下買支aqueous cream,好潤唔lup,藥房有得買應該好平!醫生開 ...

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20141107/18926638

有新聞話呢隻cream有乳化劑,你用咗有冇不良反應?

大宅

國民生產總值:1210

BKXmas勳章

ice_seiya 發表於 16-11-24 19:59
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20141107/18926638

有新聞話呢隻cream有乳化劑,你用咗有冇不良 ...

第一支有B.P,無覺得水份流失,係醫生開,今次呢盒size無B.P

大宅

國民生產總值:1865

BKXmas勳章

lovelywww 發表於 16-11-24 20:20
第一支有B.P,無覺得水份流失,係醫生開,今次呢盒size無B.P

唔該曬,等我都試下先

大宅

國民生產總值:1512

BKXmas勳章

回覆樓主:

我以前都係咁!仲會抓到損唒,對腳成日花哂!而家日日不論夏天定凍天,沖完涼即搽body cream, 其實我覺得咩牌子都冇問題,最緊要係勤力,日子有功,而家凍不論幾乾燥,都全完唔覺乾

子爵府

國民生產總值:10590

BKXmas勳章

回覆樓主:

淨係搽 body cream唔夠㗎, 你試下用body oil溝落body cream度, 搽上身效果好好多㗎

洋房

國民生產總值:47

BKXmas勳章

回覆 小妖 的帖子

問問醫生呀~

禁止訪問

國民生產總值:161

BKXmas勳章

禁止訪問

國民生產總值:289

BKXmas勳章

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎