用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2114|主題: 869812

旺角太子邊度有桃膠賣?

複式洋房

國民生產總值:262

如題。唔敢淘寶買,驚真係膠。
九龍旺角太子有冇人買過黎食係ok?

男爵府

國民生產總值:5366

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆 cat777 的帖子

請問桃膠有什麼益處?

別墅

國民生產總值:502

回覆樓主:

孤陋寡聞,第一次聽。有咩用架?

寶石宮

國民生產總值:314688

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 夏天玩到顛 貓狗褓姆 育兒性格勳章 2015xmas

回覆:旺角太子邊度有桃膠賣?

我見藥房都有得賣

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

大宅

國民生產總值:1575

花園街街市錦祥號

大宅

國民生產總值:1575

花園街街市錦祥號

大宅

國民生產總值:3848

上次有舊POST 又係想買桃膠

之後打消念頭, 食落肚Search下資料先好

大宅

國民生產總值:3848

kakaww 發表於 16-11-24 17:28
問下肥媽fans佢節目介紹!

不過咁肥媽節目需要廣告商支持

大宅

國民生產總值:1305

回覆樓主:

如果你唔介意去遠少少,今日見倒昇悅商場(荔枝角),有 桃膠 promoter

複式洋房

yisu 發表於 16-11-24 17:17

請問桃膠有什麼益處?

http://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160318/s00005/1458237141029

複式洋房

kakaww 發表於 16-11-24 17:28

http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/wellbeing/art/20151229/19429891

複式洋房

leekingfu84 發表於 16-11-24 18:54
花園街街市錦祥號

感謝

別墅

國民生產總值:502

cat777 發表於 16-11-24 21:30
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/wellbeing/art/20151229/19429891

係就好啦。啲燕子媽媽唔駛咁慘

複式洋房

sjnl43 發表於 16-11-24 19:04

上次有舊POST 又係想買桃膠

http://orientaldaily.on.cc/cnt/lifestyle/20160112/00296_001.html

平民燕窩,桃樹既樹膠

複式洋房

kakaww 發表於 16-11-24 21:32
係就好啦。啲燕子媽媽唔駛咁慘

其實雪耳都係平民燕窩,桃膠再多啲營養。
我知上環北角樂富有得賣,但我想近返自己屋企。

珍珠宮

國民生產總值:47339

引用:如果你唔介意去遠少少,今日見倒昇悅商場(

原帖由 Steveston 於 16-11-24 發表

如果你唔介意去遠少少,今日見倒昇悅商場(荔枝角),有 ...
應該是宇晴匯。

男爵府

國民生產總值:5248

回覆:旺角太子邊度有桃膠賣?

旺角新世紀,5樓,成層都係……買海味雜貨,我見過 ,但唔記得邊一間有。

另外今日去咗海港城Green common都有

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎