用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5722|主題: 869364

【首開腔認錯】袁偉豪暗示對岑杏賢唔住:佢原諒咗我  

珍珠宮

國民生產總值:37401

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 2015xmas 畀面勳章

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20161124/55960183

啱啱同岑杏賢宣告分手嘅袁偉豪,今日成面鬍根到中環出席活動,沒精打采,冇晒以前嘅光采。同場嘅,仲有拍檔王君馨……咁啱今日有周刊報道指袁岑分手係因為王君馨……

王君馨同袁偉豪今日同場,未見尷尬避忌,但做訪問時就分開做。袁偉豪第一句就謂:「我同Jennifer之間嘅事影響到嘅女同事,唔好意思打擾到你哋。我同Jennifer之間嘅事,係我有地方做得不足,係我傷害咗佢嘅心,令佢失去咗安全感,但細節嘅嘢我唔公開喇,佢原諒咗我,我哋係好朋友,亦都唔係出面所謂嘅逼婚唔成功,或者呷醋,絕無此事,佢係好好,好好,好好嘅女朋友,係我唔懂得珍惜佢,將來要做好自己,日後嘅嘢將來先算。」
言下之意,係咪即係有人不忠?

funfun759    發表於 16-11-25 15:39

珍珠宮

國民生產總值:45950

衰......

男爵府

國民生產總值:8578

2016夢想成真 2015xmas

回覆樓主:

多數靚仔都冇本心

珊瑚宮

國民生產總值:102911

育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

珍珠宮

國民生產總值:46986

動物勳章 樂桃猴年勳章 畀面勳章 陪月勳章 2015xmas

男人事業好少少就咁

男爵府

國民生產總值:6185

真人咁樣, 角色演技再好都.....
不過關我鬼事咩

共患難就易, 女人通常肯
共富貴太難, 男人大多不

伯爵府

國民生產總值:15250

回覆樓主:

好明顯佢對女友做咗不忠嘅事。

wcpcelia    發表於 16-11-25 08:52

珍珠宮

國民生產總值:38586

從另一角度睇
佢將所有野攪晒上身
等個女仔好落台

男爵府

國民生產總值:6403

好明顯佢對女友做咗不忠嘅事 x 2

水晶宮

國民生產總值:60766

畀面勳章 BK Milk勳章

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

珍珠宮

國民生產總值:30021

回覆樓主:

花曼就結婚啦,好心袁生唔好做新聞,叫人地老公點呀?

侯爵府

國民生產總值:21581

tingho 發表於 16-11-24 17:29
多數靚仔都冇本心

男人靚仔及有錢與否,都有機會冇本心。

珊瑚宮

國民生產總值:109655

畀面勳章

回覆樓主:

佢將所有事都揹上身,完全比足面 / 優點對方,唔講對方壞話,已經做到情侶分手嘅風度
男未婚女未嫁,各自搵最好係好事

侯爵府

國民生產總值:22528

動物勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

睇埋其他既link 我信係個女對自己吾夠信心 應該吾係男衰 只係男真係太好先認錯 男人係搏殺期 專心事業係正常

珍珠宮

國民生產總值:39888

引用:花曼就結婚啦,好心袁生唔好做新聞,叫人地

原帖由 Fion710 於 16-11-24 發表
花曼就結婚啦,好心袁生唔好做新聞,叫人地老公點呀?
唔係袁偉豪講喎!係話有報導關王君馨事。

伯爵府

國民生產總值:16519

上校車 發表於 16-11-24 17:40
從另一角度睇
佢將所有野攪晒上身
等個女仔好落台

同意。無論有冇做錯事。佢算有承擔。

水晶宮

國民生產總值:56815

畀面勳章

佢攬晒責任上身我欣賞佢喎,應該唔係不忠

大宅

國民生產總值:2906

子爵府

國民生產總值:11203

I9528 發表於 16-11-24 18:16
佢將所有事都揹上身,完全比足面 / 優點對方,唔講對方壞話,已經做到情侶分手嘅風度
男未婚女未嫁,各自搵 ...

同意

珍珠宮

國民生產總值:30698

環保接龍勳章

lovebabyking 發表於 16-11-24 17:26
http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20161124/55960183

但唔關王君馨事卦?佢都有個好好嘅男朋友!

人生本是苦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎