用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 485|主題: 117177

[韓國] 12月24号自由行挥手区

複式洋房

國民生產總值:144

有住明洞酒店的朋友吗?大家可以一起探讨个行程。

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

大宅

國民生產總值:1078

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
蓝色 發表於 16-11-24 17:39
有住明洞酒店的朋友吗?大家可以一起探讨个行程。

我打算當天去愛寶

複式洋房

DTMARCH 發表於 16-11-27 00:42
我打算當天去愛寶

我地第一日休息

別墅

國民生產總值:538

我搭淩晨機,去到啱啱天光,我住明洞酒店,想問咁早有車出明洞嗎?
第二日行程就plan咗join one day tour去滑雪

複式洋房

LOVELY-BABE 發表於 16-11-27 14:30
我搭淩晨機,去到啱啱天光,我住明洞酒店,想問咁早有車出明洞嗎?
第二日行程就plan咗join one day tour去 ...

我住天空花园,你呢?

大宅

國民生產總值:1078

我睇咗其他TOPIC提供嘅資料而朋友去年也是叫酒店幫忙訂FREE SHUTTLE BUS 壽芝山滑雪場, 我昨天SEND了EMAIL 比酒店, 等下星期看酒店是否回覆會幫忙安排, 朋友去年是到了才安排教練

wcpcelia    發表於 5 天前

別墅

國民生產總值:538

蓝色 發表於 16-11-27 14:59
我住天空花园,你呢?

L7 lotte
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎