用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 123|主題: 112382

有人去左一田買護膚品嗎?

大宅

國民生產總值:4384

有冇咩抵買?可以分享一下嗎?

王國熱話
iphone 語音控制
裝置畫面重叠圖層
11月尾到期, 有無人知csl 現續約優惠 ?
用什麼apps 可免費聽歌?

大宅

國民生產總值:3165

ethan1002 發表於 16-11-24 19:08
有冇咩抵買?可以分享一下嗎?

晏d去
有冇人去
多人嗎

別墅

國民生產總值:896

chestnutpaste 發表於 16-11-25 14:24
晏d去
有冇人去
多人嗎

我昨天去化妝品果邊都唔係好多人

大宅

國民生產總值:3165

llb 發表於 16-11-25 22:17
我昨天去化妝品果邊都唔係好多人

今日都唔多

男爵府

國民生產總值:5558

睇過D promotion,護膚品感覺上好似sogo 吸引D

民房

國民生產總值:6

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

有promotion?

別墅

細蚊豬 發表於 16-11-26 01:05
有promotion?

Sogo set 裝會多點,但Yata 會便宜點,有BA告訴我的

男爵府

llb 發表於 16-11-26 07:21
Sogo set 裝會多點,但Yata 會便宜點,有BA告訴我的

真係架?有咩推介?

別墅

Piglymeowbb 發表於 16-11-26 09:08
真係架?有咩推介?

我在sogo thanksful week Melvita 買了一樣野, 正價送一支travel size 花水,但Yata 減價週買2樣貨有10% off, 同樣有花水送

Clarins 在一田有細set 裝,sogo 多數大set

大宅

國民生產總值:2071

回覆樓主:

請問一田有無fresh?

複式洋房

國民生產總值:202

回覆:有人去左一田買護膚品嗎?

Sogo 都唔算好吸引

男爵府

llb 發表於 16-11-26 10:53

我在sogo thanksful week Melvita 買了一樣野, 正價送一支trav ...

I see...無用開呢個牌子

別墅

國民生產總值:815

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 BNA 的帖子

一田無 fresh counter 新城市有 fresh 專門店

大宅

國民生產總值:2071

回覆樓主:

唔該,咁一田有咩護膚品扺買?

大宅

國民生產總值:4384

24/11果晚去左,最後只買了jurlique $340兩支玫瑰handcream...
第二日去左sogo買了fs LX $2100嘅set,我見一田冇呢set(有齊日夜霜)所以都係去左TST sogo

其實兩邊最後都去了,應該sogo 比較抵,同埋多牌子睇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎