用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.67%

義工

家事百科 今日: 0|主題: 35839

邊到有窗簾上門度尺?

大宅

國民生產總值:1821

BKXmas勳章

要整埋路軌

王國熱話
推介陸劇 " 致我們單純的小美好"
HIGHLIGHT <CELEBRATE> 8周年快樂!
韓劇友哇鬼大本營~part 16
仲有幾多人聽收音機, 大家傾下

別墅

國民生產總值:700

browneyebaby 發表於 16-11-24 19:21
要整埋路軌

青衣凯悦花園有一間,好老實!

子爵府

國民生產總值:12873

BKXmas勳章

browneyebaby 發表於 16-11-24 19:21
要整埋路軌

深水埗寶熙苑、牛頭角利基大廈、淘大商場一期二樓

大宅

國民生產總值:3663

BKXmas勳章

要整埋路軌

試下問下呢間,我喺呢間整斑馬簾,ok㗎!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4342

畀面勳章 BKXmas勳章

ling103 發表於 17-4-2 09:29
試下問下呢間,我喺呢間整斑馬簾,ok㗎!

我在fb都睇到依間,
你做左幾錢呀?

複式洋房

國民生產總值:317

觀塘駱駝漆大廈

男爵府

國民生產總值:6456

2017勳章 BKXmas勳章 +5熱血勳章

回覆樓主:

真實你可以淘寶買窗簾同路軌跟住喺香港揾C F裝,或呀C6幫你鑽隆便可。
平好多㗎!之前幫公司揾晒以上嘢,真係堅抵。再唔係你可以去深水埗買布叫佢車埋

大宅

國民生產總值:2147

BKXmas勳章

要整埋路軌

窗廉你上淘寶訂啦,又平又靚,選擇又多!不過路軌係香港買和裝會平好多,因太長不易寄又貴,和要工具安裝。 之前我也是這樣做的, 自己找相熟師傅裝, 他只是在一般五金鋪買料, 再收番鑚孔和安裝費,之後淘寶,最后比香港窗簾店平一半也不止。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎