影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

呢套我有留意,亦好期待,故事內容和演員陣容好吸引,加上TVN的劇好多都唔錯。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

ccdccl 發表於 16-11-25 14:23
我都啱啱lunch睇左5集預告片,孔侑係鬼,李東旭似僵屍,男一係鬼咁咪唔可以happy ending?除非女一死埋或男 ...
李東旭飾演一個有失憶症的陰間使者,見佢眼神迷茫,已經好吸引。

侯爵府

終於等到今晚做喇

頭兩集會係90分鐘加長版,即時令我諗起未生

htts    發表於 16-12-2 15:35

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:終於等到今晚做喇頭兩集會係90分鐘加長版,

原帖由 Benbenmum 於 16-12-02 發表
終於等到今晚做喇

頭兩集會係90分鐘加長版,即時令我諗起未生
90分鐘咁長真係要預時間一氣呵成,唔係就要暫開幾截呢套係咪集集90分鐘以上?1988同signal試過100分鐘一集架,即呢套劇16集等如正常的20集啦

侯爵府

ccdccl 發表於 16-12-2 18:30
90分鐘咁長真係要預時間一氣呵成,唔係就要暫開幾截呢套係咪集集90分鐘以上?1988同signa ...

唔洗咁驚喎!只係頭兩集咋

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 16-12-2 18:30
90分鐘咁長真係要預時間一氣呵成,唔係就要暫開幾截呢套係咪集集90分鐘以上?1988同signa ...

我都怕太長,好彩只係頭兩集

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:期待韓劇:鬼怪

等聽日睇中字

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我係東旭fans, 一定跟播睇

男爵府

回覆樓主:

期待孔侑和李東旭新火花

男爵府

E1好睇,電影感畫面,有追看性女主把聲扮可愛收斂一點會更好

象牙宮

2024年龍年勳章

yukocyc620 發表於 16-12-3 07:39
E1好睇,電影感畫面,有追看性女主把聲扮可愛收斂一點會更好

睇預告片已覺得畫面拍得好靚。

呢套仲要係 tvn 十周年節目,一定投資唔少。

印象中 signal 也是十周年節目。

珍珠宮

第一集好睇, 90分鐘都冇悶場
鬼怪同地獄使者火花四濺

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

fanny590 發表於 16-12-3 12:22
鬼怪同地獄使者火花四濺
想問金信同王妃係咪有D野架?

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-12-3 12:55
想問金信同王妃係咪有D野架?

會唔會係仰慕果種。
王帝受奸臣講是非, 就要殺死王妃同男一呀?
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 16-12-3 13:05
會唔會係仰慕果種。
王帝受奸臣講是非, 就要殺死王妃同男一呀?
王帝受奸臣講是非, 就要殺死王妃同男一呀?>>似係,仲有,唔知會否同王妃有關

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 16-12-3 13:21
王帝受奸臣講是非, 就要殺死王妃同男一呀?>>似係,仲有,唔知會否同王妃有關 ...

我見隻介指響婆婆檔口出現過, 個婆婆又係咩人?
[

寶石宮

amychoi 發表於 16-12-3 13:28
我見隻介指響婆婆檔口出現過, 個婆婆又係咩人?
未知

象牙宮

2024年龍年勳章

fanny590 發表於 16-12-3 12:22
鬼怪同地獄使者火花四濺

唉呀,好想快D睇,要今晚仔女瞓咗才可以開。

要幫阿仔溫書。

男爵府

Sumyeema1 發表於 16-12-3 09:16
睇預告片已覺得畫面拍得好靚。

呢套仲要係 tvn 十周年節目,一定投資唔少。
我無睇過預告,所以好有驚喜,特效畫面又揼本原來套劇定位浪漫奇幻劇,有D似金編舊作SG

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

呢套好吸引會追跟播近排D劇都麻麻

首頁

尾頁

跳至